Comença la temporada de festivals amb el Primavera Sound

El festival que inaugura la temporada de macroconcerts musicals, el Primavera Sound, obre demà les seves portes fins al diumenge amb un cartell com sempre de luxe! Enguany la proposta musical està encapçalada per Björk, Nick Cave, The National, Arctic Monkeys, Lorde i A$AP Rocky, entre d’altres.

El festival (que ha esgotat els abonaments pocs dies després de sortir a la venda) compta amb aquests artistes de renom internacional en els següents horaris:

 • Björk – dijous 31 de maig a les 22.00 h (Espai Seat)
 • Nick Cave – dijous 31 de maig a les 23.40 h (Espai Mango)
 • The National – divendres 1 de juny a les 22.30 h (Espai Mango)
 • Migos – divendres 1 de juny a les 23.00 h (Espai Seat)
 • Charlotte Gainsbourg – divendres 1 de juny a les 23.30 h (Espai Primavera With Apple Music)
 • Jane Birkin – dissabte 2 de juny a les 19.50 h (Espai Seat)
 • Lorde – dissabte 2 de juny a les 22.25 h (Espai Seat)
 • Arctic Monkeys – dissabte 2 de juny a les 23.50 h (Espai Mango)
 • A$AP Rocky – dissabte 2 de juny a les 01.40 h (Espai Seat)

Tot i les actuacions d’artistes amb carreres ben consolidades, un dels concerts més esperats és el de l’Amaia Romero (dijous a les 20.35 h), la concursant guanyadora d’Operación Triunfo i que va participar recentment a Eurovisió. I és que el Primavera Sound, festival de festivals, és un dels macroconcerts més importants a Barcelona i que aconsegueix reunir visitants d’arreu del món amb diferents gustos musicals: electrònica, indie, pop, r&b… Sempre compta amb talents reconeguts i joves promeses en un mateix espai.

I com ballar sense pausa comporta un esgotament físic important, en aquesta edició s’ha apostat per un cartell gastronòmic també de primer nivell, ja que hi haurà una representació de diferents restaurants de la ciutat situats a l’espai Barcelona Street Food Restaurant.

Per aquelles persones melòmanes que no vulguin o no puguin anar al festival però els hi vingui de gust passar una bona estona escoltant algun concert, podran anar als concerts gratuïts programats en la inauguració del Festival, el dimecres 30 de maig al Parc del Fòrum (parada Fòrum – línia T4):

 • 17 h: Holy Bouncer
 • 18 h: Starcrawler
 • 19 h: Javiera Mena
 • 55 h: Wolf Parade
 • 15 h: Belle and Sebastian

També durant la setmana i com cada any, paral·lelament al Primavera Sound, se celebra el Primavera al Raval, amb 50 propostes musicals gratuïtes diàries fins al diumenge 3 de juny. Tots els concerts es realitzen al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

El TRAM t’acompanya al Festival i t’espera a la sortida per portar-te a casa, ja que la línia T4 funcionarà de manera ininterrompuda durant tota la nit, de dijous a diumenge.

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.