Glòries cultural a un pas del TRAM

Aquest cap de setmana els voltants de la plaça de les Glòries es converteixen en un espai cultural d’exposicions i concerts per a tota la família.

Fins demà se celebra el festival OFFF en el Museu del Disseny, un esdeveniment que arriba a la seva 18a edició i que és molt conegut entre artistes del disseny. La proposta d’enguany fusiona l’art, la cultura i la tecnologia en exhibicions en directe, com la proposta del “Caligrafiter” Pokras Lampas, un grafiter especialitzat en tipografia artística estampada en peces de roba. En aquest festival totes les innovacions en l’art són acceptades, fins i tot un sistema innovador de gestió d’entrades electròniques que consisteix a adherir-se a la pell una espècie de tatuatge per accedir a les exhibicions sense haver de fer cua. Si aquest invent funciona, segur que el veurem implantat a tot arreu!

Durant la jornada es realitzaran diverses conferències sobre les tendències de futur de la cultura digital, entre les quals es troba l’esdeveniment més esperat: la conferència dels dissenyadors de Twitter, que van un pas més enllà i retransmetran la xerrada en directe des del compte oficial @TwitterDesign (dissabte a les 17 hores).

Una altra festa segurament menys avantguardista però tant o més amena és la proposta de l’Auditori: Primavera Musical, que se celebra al centre comercial Glòries (entrada lliure) fins al 29 de març. Mitjançant un tast de diferents obres de la temporada s’apropa la música clàssica als veïns del barri. Cada dia de 17 a 19 hores s’acullen 2 actuacions musicals en directe d’una hora de durada per gaudir dels concerts programats a l’Auditori durant la temporada:

  • Espectacle familiar Els nous colors del metall: 25 i 26 de maig.
  • Espectacle West Side Story: 28 de maig
  • Septimins de Beethoven amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya: 29 de maig

Ambdues propostes es troben molt a prop, a la parada Glòries (línies T4, T5 i T6) per accedir al Museu del Disseny, i a la parada Ca l’Aranyó (línia T4) per visitar el centre comercial Glòries.

Escollireu una opció o potser les dues? Difícil elecció…

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.