Cap de setmana de curses solidàries

Durant l’any acadèmic són moltes les escoles que participen en les activitats presencials i interactives programades per TRAM, mitjançant el programa TRAMeduca. Classificades en 4 grups depenent de l’edat dels infants (tot i que també hi ha activitats per a sèniors), permeten promocionar els valors del transport públic d’una manera molt dinàmica. Així doncs, els estudiants coneixen el funcionament del transport en la ciutat i la importància de tenir actituds sostenibles amb el medi ambient.

A més a més, el programa TRAMeduca també col·labora en les accions comunitàries que duen a terme les entitats, amb l’objectiu de dinamitzar la ciutadania i contribuir en les propostes solidàries. Aquest cap de setmana l’agenda està plena de solidaritat, ja que se celebren la 6a Cursa Escolar Besòs-Maresme (dissabte dia 12 a les 9 h) i la VII Cursa Solidària de l’Arenal de Llevant (diumenge 13 a les 10 h). Dos esdeveniments esportius, divertits i solidaris!

Samarreta de la cursa Escolar Besòs-Maresme

Des de fa diversos anys TRAM col·labora en el patrocini de la cursa Escolar Besòs-Maresme on participen les escoles del barri. És una cursa pensada per enfortir els llaços de convivència entre els veïns. Les distàncies estan adaptades als 740 estudiants participants, des de 50 metres de cursa per als més petits, fins a 800 metres per als últims cursos. Durant el matí es realitzaran tallers de dibuix i pintura perquè tota la família participi de la festa. I en acabar, ho celebraran amb el famós “frutellón”. Esport i bons hàbits alimentaris, això sí que és saludable!

La Cursa Solidària de l’Arenal de Llevant resta oberta a la participació de tothom. El preu d’inscripció (5 euros els adults i 3 euros els infants), es recapta per destinar a causes solidàries. Enguany, la recaptació anirà a la Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral, entitat del barri que organitza activitats per ajudar a les persones afectades. És una cursa diferent, que no premia la competitivitat sinó la participació, com més gent participi millor!

Pots inscriure’t fins al mateix dia de la cursa. Participa en una acció solidària i aporta el teu granet de sorra!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.