De concert en concert amb la “Música als Parcs”

Fins al 31 d’agost, entre les 20 i les 22.45 hores, podem gaudir del cicle de concerts gratuïts Música als Parcs, celebrats a una trentena d’espais verds de la ciutat. És una activitat anual realitzada sempre a l’estiu, que té com a objectiu apropar la música de joves artistes i diferents formacions musicals a tots els ciutadans, i potenciar els parcs i zones verdes de cada districte com espais de convivència i oci.

Durant aquests mesos d’estiu es faran cinquanta concerts de diferents estils, com ara música clàssica, jazz o blues. Tots els músics són majors de 16 anys i menors de 35 anys, i enguany es preveu donar veu a les formacions d’escoles municipals de música de Barcelona, com els Pegasus Salvajes (4 de juliol a les 21h als Jardins de Ramon Aramon i Serra), Néos Ensemble (11 de juliol a les 21h al Parc Central de Nou Barris) i Anouhom (14 de juliol a les 21h al Parc de la Creueta del Coll).

Amb el TRAM es pot gaudir dels següents concerts que es realitzaran al Parc de la Ciutadella (Línia T4 – parades Wellington i Ciutadella/Vila Olímpica):

  • The Durham University Classical Ensemble (Formació convidada) – 3 de juliol, 20h.
  • Fresno State University Alumni Wind Ensemble (Formació convidada) – 17 de juliol, 20h.
  • Aurora (Jazz) – 3 d’agost, 21h.
  • Stavroula Thoma (Clàssica) – 10 d’agost, 21h.
  • Magalí Sare & Sebastià Gris Duo (Jazz) – 17 d’agost, 21h.
  • Òscar Latorre Quartet (Jazz) – 24 d’agost, 21h.
  • Thames Youth Orchestra (Formació convidada) – 28 d’agost, 20h.

Les actuacions tindran el seu punt final amb l’actuació de Monica Green, el dijous 31 d’agost a les 21 hores, al Parc del Clot.

En aquesta edició, es vol donar a conèixer de manera més activa la flora i la fauna dels pulmons de la ciutat, mitjançant visites guiades realitzades a cada districte i abans del concert. En concret la visita al Parc de la Ciutadella serà el pròxim 3 de juliol a les 19 hores i caldrà inscripció prèvia al web de l’Ajuntament.

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.