La cultura arriba a tots els districtes de Barcelona

Ja tenim aquí la 15a edició de Barcelona Districte Cultural, una iniciativa que torna a omplir de cultura els centres cívics de Barcelona amb un catàleg d’espectacles i actuacions artístiques enriquidores. Fins al 27 d’abril, l’objectiu del projecte és crear un circuit cultural a tota la ciutat i per a tothom, amb les entrades completament gratuïtes. 

Aquest esdeveniment ofereix més de 300 actuacions de gran qualitat en cinc disciplines artístiques: música, teatre, dansa, circ i audiovisual. Les activitats es presenten en un total de 33 espais, entre els quals es troben ateneus, centres cívics, auditoris i centres culturals, repartits pels diferents districtes de la ciutat comtal.  

Varietat estètica i de contingut

Els espectacles estan destinats a un públic molt divers i, fins i tot, hi ha funcions reservades exclusivament per al públic escolar, amb l’objectiu d’encoratjar els centres educatius a participar en actes culturals addicionals. A més, les activitats es caracteritzen per la seva heterogeneïtat, destacant per la seva varietat estètica i de contingut, per tal d’arribar a un públic més ampli.

Si tens interès a experimentar en primera persona els espectacles que el festival presenta, ara ho pots fer amb més comoditat fent servir el transport públic per arribar-hi: el tramvia et porta a algunes de les sales on es desenvolupa el festival. 

Pots arribar amb el TRAM a diferents espais del circuit cultural, que queden a prop d’una parada del tramvía.

  • Centre Cívic Parc Sandaru (Sant Martí). Parada Wellington (T4).
  • Aquest Centre Cívic ofereix 5 espectacles en diferents disciplines com el circ d’Hotel Bucarest (09/03), Sona la llum! (06/04, música) o Des de l’ull de l’huracà (10/04, teatre). 
  • Centre Cívic La Farinera del Clot (Sant Martí). Parada La farinera (T5 i T6).
  • En aquest espai pots veure diferents espectacles com el poema dramàtic i teatral Des de l’ull de l’huracà de Pau Carrió (13/04) o la força del soul i el funk de Little by Little, a càrrec de Marina BBFace & The Beatroots (19/04).
  • Centre Cívic Besòs i el Maresme (Sant Martí). Parada El Maresme (T4).
  • La programació d’aquest centre compta amb 7 actuacions del Festival, entre les quals destaca la música: 88M (22/03, Miranda Fernández), Eva Sierra (15/03) o Rebobina! (19/04), de la Cia CapGira.
  • Centre Cívic Urgell (Eixample). Parada Francesc Macià (T1).
  • En aquest espai es programen 7 espectacles, entre els quals trobaràs teatre, audiovisual i música, com El viatge d’Ernest i Célestine (20/04, audiovisual), Mi madre en bragas (22/03, teatre) o Uncertainty (01/03, música).
  • Centre Cívic Barceloneta (Ciutat Vella). Parada Ciutadella – Vila Olímpica (T4). 
  • El programa del CC Barceloneta gaudeix de 4 actuacions que corresponen a les diferents disciplines presents al Festival. En podem destacar Soy madera (21/03, dansa) i L’home que perdia els botons (26/04, circ). 

Si vols donar un cop d’ull a la programació sencera de Barcelona Districte Cultural, la pots consultar en aquest enllaç.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *