Activitats per fer al voltant de la línia T4

La línia T4 ja ha recuperat la normalitat del servei! L’aturada d’aquest estiu ha permès fer part de les obres de connexió del tramvia a les zones de Glòries.I ara, ja pots tornar a gaudir com sempre de totes les activitats que hi ha a prop de la xarxa de Tram, com museus, platges, parcs, restaurants o botigues. A on vols que et portem?

  • Parada Fòrum i parada Ciutadella | Vila Olímpica: TRAM serà per primera vegada el transport públic oficial del Wodcelona, l’esdeveniment esportiu de CrossFit inclusiu. Del 15 al 17 de setembre se celebrarà la segona edició amb categories adaptades per a tots els nivells i edats. L’any 2022 van participar 1054 atletes, dels quals 117 van competir en categories adaptades. Si t’agrada aquest esport, però no pots assistir (l’entrada és de franc), també el podràs seguir en temps real.
  • Parada Ciutadella | Vila Olímpica: Visita el pulmó verd del centre de Barcelona, el parc de la Ciutadella, i la platja del Somorrostro, on s’ubica el Centre de la Platja. Durant l’any s’organitzen activitats d’educació ambiental marítima destinada a infants i famílies.
  • Parada Auditori | Teatre Nacional: Aquesta parada dona moltes pistes dels equipaments que podràs trobar, però també, molt a prop de L’Auditori, gaudiràs de les col·leccions del Museu de la Música.
  • Parada Glòries: Aprofita per visitar les exposicions d’art decoratiu i disseny industrial al Museu del Disseny (com l’exhibició del grafiter Tvboy, The invasion, o La voluntat de Picasso. Les ceràmiques que van inspirar l’artista) i, a continuació, fer alguna compra o tastar la bona gastronomia del Mercat dels Encants.
  • Parada Ca l’Aranyó: El museu d’art contemporani Can Framis alberga una exposició permanent de 300 obres que pertanyen a diversos artistes nascuts o residents a Catalunya (fins al 14 de gener, les artistes Maria Girona i Fina Miralles exhibeixen les seves obres en una exposició temporal).
  • Parada Fluvià: L’antiga fàbrica i taller de producció i reparació de maquinària ara és el museu MUHBA Oliva Artés, un museu-laboratori del patrimoni industrial de la ciutat.
  • Parada Fòrum: Refresca’t a la zona de banys del Parc del Fòrum, l’única “piscina” oberta al mar de la ciutat. I abans o després, dona una ullada a les exposicions del Museu de Ciències Naturals.

Quins equipaments de la zona ja has visitat?

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.