Vine al Primavera Sound en Tram!

El festival Primavera Sound posa banda sonora a aquesta setmana! Des de dijous dia 1 al dissabte dia 3 de juny, al recinte del Fòrum, se celebra un dels festivals de música més importants amb un cartell de 400 artistes locals i internacionals.

En aquesta edició actuaran grups i cantants solistes molt reconeguts com Blur (1 de juny a les 2.05 h), Depeche Mode (2 de juny a les 21.10 hores), Kendrick Lamar (2 de juny a les 23 h), Calvin Harris (3 de juny a les 00.15 h), Måneskin, guanyadors del festival d’Eurovisió de l’any 2021 (3 de juny a les 00.40 h) i Rosalía (3 de juny a les 2 h). La jornada inaugural, el dimecres 31 de maig, amb entrades de franc esgotades en pocs minuts, serà a càrrec del grup de pop anglès Pet Shop Boys.

Com ja és habitual, durant els dies previs i els posteriors al festival s’organitzen diferents concerts i activitats de franc en altres espais de la ciutat. El CCCB ha engegat un set de concerts al Pati de les Dones (cada tarda fins al divendres) i un cicle de xerrades de temàtica musical als espais de l’Auditori i la Sala Mirador. Aquestes activitats són d’accés lliure però amb aforament limitat.

Enguany, al recinte del Fòrum i coincidint amb el Primavera Sound, el festival Minimúsica per infants aproparà la música des d’una perspectiva lúdica a través d’experiències d’aprenentatge actiu. L’espai, obert cada dia de 16 a 22 h, compta amb una zona interior específica per a nadons fins als 3 anys, un servei de ludoteca familiar i activitats dirigides durant el cap de setmana (concerts, ioga, classes de calaix i de bateria). Per accedir a Minimúsica serà imprescindible l’entrada d’adult pel festival.

Per facilitar l’arribada als concerts i la tornada a casa, el servei de la línia T4 de TRAM s’allargarà fins a la 1 h i serà continuat de dijous fins diumenge a les 24 h.

Si no has arribat a temps de comprar cap entrada o no pots assistir als concerts, podràs seguir diàriament les actuacions més destacades des del canal de Twitch a partir de les 19.30 h.

Aquesta primavera, la música t’espera!

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *