10 llibres per celebrar Sant Jordi amb els autors de La TRAMa

Enguany celebrem Sant Jordi durant 3 dies! Des d’avui i fins diumenge les floristeries i les llibreries ja poden instal·lar les seves parades al carrer. Així, la diada tindrà una durada de 72 hores, el temps perfecte per poder visitar tots els espais proposats!

La superilla literària torna a ser l’eix central, amb 8 carrers restringits al trànsit i habilitats exclusivament per als vianants. Estarà situada entre l’avinguda Diagonal i la Gran Via, i entre els carrers Balmes i Pau Claris. En total, 8 carrers ben engalanats per passejar i gaudir de l’aroma a flors i llibres.

Al voltant de la xarxa de TRAM també s’han disposat zones reduïdes per agrupar les diferents parades. Les trobaràs al passeig de Lluís Companys (parada Marina – línia T4), a la rambla del Poblenou (parada Pere IV – línia T4) i al davant del CC L’Illa (parada L’Illa – línies T1, T2 i T3). I per descomptat, sempre, a cada parada, a cada carrer i a cada plaça trobaràs un punt de venda.

Habitualment les llibreries ofereixen les novetats de l’any, però també altres obres de gran èxit. Amb motiu del concurs de relats col·lectius, La TRAMa, que enguany arriba a la 9a edició, et recomanem els últims llibres escrits per les tres autores i dos autors participants:

Sergi Belbel

Si no t’hagués conegut (2019)

Morir-ne disset (2022)

    Natza Farré

    Que no t’expliquin contes, amb il·lustracions de Gala Pont (2020)

    Tinc algunes certeses i molts dubtes (2022)

    Eva Piquer

    Com abans de tot, il·lustrat per Eva Armisén (2021)

    Aterratge (2023)

      Estel Solé 

      Animals de companyia (2016)

      Si no puc volar (2016)

      Matthew Tree

      El conflicte inevitable (2019)

      No sóc racista, però… Un manual per a persones de pell pàl·lida (2021)

      L’Eva Piquer signarà exemplars d’Aterratge en diversos punts de la ciutat, entre els quals destaquen la llibreria La impossible (a les 10 h), el CC Triangle (a les 18 h) i Casa del Llibre de passeig de Gràcia (a les 17 h).

      En un dia tan important la solidaritat no es deixa de banda. Algunes entitats han organitzat parades de venda solidària per col·laborar en projectes socials. És el cas de la Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral, a la rambla del Poblenou, 69, la Fundació Joia i la salut mental, a l’av. Josep Tarradellas, 19, o l’Ajuntament de Barcelona que repartirà la recaptació entre diferents entats sense ànim de lucre.

      Bona diada!


      Share

      Deixa un comentari

      L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *