Et portem fins a la Feria de Abril!

Les llums del gran pòrtic del Fòrum ja s’han encès, i això només pot significar que la Feria d’Abril ha arribat! Tens a punt el teu vestit de faralaes?

Enguany la Feria (parada Fòrum – línia T4) celebra la seva 50a edició i commemora aquesta fita mitjançant dues iniciatives. Per una banda, el llibre El nostre país està de Feria de l’escriptor i periodista Jesús Conte fa un recorregut dels 70 anys de la fira, des dels orígens, quan s’ubicava en diversos municipis com Castelldefels, Hospitalet de Llobregat, Barberà del Vallès, Santa Coloma de Gramenet o Sant Adrià de Besòs, fins a l’actualitat al Fòrum, on fa gairebé 20 anys que se celebra. Per altra banda, una de les casetes, reconvertida en museu, alberga una exposició dels cartells i fotografies de diverses èpoques, incloent-hi els testimonis de persones rellevants de la història.

La Feria obre les portes cada tarda fins a l’1 de maig amb diferents propostes que les entitats organitzen a cada caseta: música flamenca, sevillanes i restauració tradicional per gaudir de platets tan reconeguts en la cultura andalusa com el rebujito i el pescaíto. A la zona Calle del Infierno s’ha instal·lat la roda gegant amb vistes a la ciutat i al mar, així com més de 100 atraccions per a tota la família. Durant algunes hores al dia les atraccions no emetran música com a mesura de sensibilització cap a les persones amb autisme. Un ambient festiu d’alegria, amb música o sense!

Com ja és habitual, les activitats més esperades són les actuacions de flamenc. Divendres 28 d’abril a les 21.30 h actuarà el Ballet Desafío Flamenco i li seguirà el concert de Brian de la Rumba (a les 22 h). Dissabte 29, l’actuació de ball serà a càrrec del Centro Cultural Andaluz de la Esperanza de Badalona (a les 21 h).

Per facilitar l’arribada a la fira i la tornada a casa d’una manera segura i ràpida, TRAM reforça el servei de la línia T4 per adaptar-se a la demanda durant el cap de setmana.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *