Nou mural d’Art al TRAM a la parada Espronceda

Els artistes MurOne (Iker Muro), Amaia Arrazola, Javirroyo, Perrine Honoré, Elisa Capdevila i Kenor tenen molt en comú: són els encarregats de transformar els murs de les parades semisoterrades i altres instal·lacions de TRAM. Són els artistes d’Art al TRAM, un projecte que transforma els espais de pas en experiències úniques agradables i amigables per a les persones usuàries del tramvia.

El projecte Art al TRAM va veure la llum l’any 2020, amb la inauguració del primer mural a la parada Cornellà Centre (línies T1 i T2). Des d’aleshores, s’han realitzat diferents intervencions artístiques en altres parades de tramvia, al vestíbul de l’exposició Banksy. The art of protest, al Museu del Disseny, i a les oficines de TRAM de Barcelona. L’any 2021 es va transformar la parada Besòs (línies T5 i T6) amb un mural fet per Amaia Arrazola, i l’any següent, Elisa Capdevila va renovar les parets de la parada Sant Martí de Provençals (línies T5 i T6). Aquest projecte incideix directament a les persones que utilitzen sovint el tramvia, ja que el que abans eren andanes en tonalitats grises ara són espais plens de vitalitat i color. Arribar o esperar el tramvia en una parada engalanada és tot un goig!

A les mateixes línies que les últimes intervencions (T5 i T6) ara s’hi suma un nou mural: la parada Espronceda. L’encarregat de donar-li vida és l’artista Kenor, nascut a Barcelona i amb una projecció local i internacional. El seu art urbà s’ha exhibit en mostres a Los Angeles, Denver, París, Milà, i, per descomptat, també Barcelona.

El mural que ha creat Kenor és una combinació d’idees urbanes com la velocitat, el moviment del transport públic, les veus i la diversitat de les persones usuàries. La idea és crear una experiència que fomenti la connexió entre les persones a través de l’art geomètric i les línies.

Et convidem a visitar el nou mural i a compartir a les xarxes socials les imatges i vídeos amb l’etiqueta #ArtAlTRAM!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.