Visites guiades a la regió metropolitana

La regió metropolitana de Barcelona té molt a oferir! Història, patrimoni cultural, museus, vistes panoràmiques, itineraris… i és que el principal avantatge de fer una activitat en el nostre municipi o en un municipi proper és que no cal planificar amb antelació cap viatge, convertint-se així en una excel·lent opció per fer turisme local en família.

Aprofitant els dies assolellats que conviden a fer una petita sortida, pots arribar ràpidament al Castell de Cornellà, al riu Besòs, a la ciutat esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí o al passeig Marítim de Badalona, entre moltes altres opcions.

Gaudeix dels dies d’hivern amb aquestes visites o itineraris guiats a prop del tramvia:

  • Badalona: visita guiada a la fàbrica Anís el Mono, cada tercer diumenge de mes (parada Gorg – línia T5)
  • Cornellà de Llobregat: visita guiada o lliure a la planta noble del Museu Palau Mercader, els diumenges de gener i febrer a partir de les 11 h (parada Ignasi Iglésias – línies T1 i T2)
  • Esplugues de Llobregat: visita al Museu de ceràmica La Rajoleta, tots els diumenges a les 11 h i 13 h i visita al Museu Can Tinturé, tots els diumenges a les 12 h (parada Pont d’Esplugues – línies T1, T2 i T3)
  • Esplugues de Llobregat: itinerari a la bateria antiaèria de Sant Pere Màrtir, el diumenge 5 de febrer a les 11 h, a la Plaça Catalunya (parada Can Clota – línies T1, T2 i T3)
  • Sant Feliu de Llobregat: visita al Palau Falguera, caps de setmana a les 12 h (parada Sant Feliu – Consell Comarcal – línia T3)
  • Sant Joan Despí: caminada cultural dels oficis antics, el diumenge 12 de febrer a les 11 h (parada La Fontsanta – línia T2)
  • Sant Joan Despí: passejada de la gent gran, el dimarts 31 de gener a les 9.15 h, a l’av. de Barcelona, 41 (parada Bon Viatge – línies T1 i T2)

A més a més, els desplaçaments en tramvia són còmodes, eficients i sostenibles, ja que redueixes l’empremta de carboni i contribueixes a la conservació del medi ambient!

Fotografia: Oscar Rodbag (turismebaixllobregat.com)

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.