5 idees per a regalar solidaritat

Ara que Nadal està a tocar, el Tió, el Pare Noel o, d’aquí a no gaire, els Reis Mags d’Orient, ja estan a punt per a fer regals. De vegades, però, decidir un regal es fa difícil, especialment per aquells familiars o amics que sembla que ja ho tenen tot. I és que un regal no és només una sorpresa, és una manera de demostrar la consideració o l’estima que es té per aquella persona.

Els regals ètics o solidaris són productes que proposen les entitats i organitzacions sense ànim de lucre per col·laborar en la seva tasca. Alguns exemples són el cafè i xocolata de comerç just, les targetes per felicitar Nadal, o la compra de dècims de loteria que, a banda, d’entrar en el sorteig, es recapta una donació per a una organització.

Si tens intenció de fer un regal solidari i així, ajudar a una entitat, et recomanem 5 idees solidàries d’associacions amb les quals TRAM ha cooperat aquest any:

Fundació Sant Joan de Déu: Neules optimistes (5,95 €)

Les neules artesanes són elaborades amb ingredients de proximitat, i contenen a dins un missatge inspirador d’una història real viscuda a l’Hospital. Són produïdes per l’obrador social El Rosal, entitat de treball inclusiu. Es poden adquirir al web i als supermercats Ametller Origen o Bonpreu, entre altres.

Amics de la Gent Gran: Bossa de la compra (7,90 €)

La bossa de cotó amb nanses és perfecta per dur la compra, contribuint a la reducció de bosses de plàstic d’un sol ús. La recaptació d’aquest regal es destina a les activitats i accions de difusió contra la solitud no desitjada de les persones grans.

Unicef: Regals blaus (a partir de 7 euros)

Es tracta d’un regal únic que s’envia, en nom d’una persona, a un infant en situació vulnerable. Són productes imprescindibles pel seu dia a dia tant en matèria de salut, com educativa. A la botiga es poden adquirir des de mantes, kits de vacunes, galetes energètiques, fins a jocs.

Soñar Despierto: Cantimplora (7 €)

Aquesta cantimplora metal·litzada de 350 ml permet substituir les ampolles de plàstic i així contribuir de manera solidària amb l’ONG i el medi ambient.

Aprenem Autisme: Pilota antiestrès (2 €)

Allibera la tensió, millora la flexibilitat i estimula els nervis de la mà. Quan la pilota es comprimeix ajuda a calmar la tensió i ansietat. I alhora, també ajudes a la inclusió social de les persones amb autisme.

I tu, col·labores amb entitats o adquireixes regals solidaris?

Bones festes!

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *