El Meu Primer Festival de cinema responsable

Que encisadores són les primeres vegades dels infants! Quan diuen la primera paraula, el primer dia d’escola, el primer dibuix… El Meu Primer Festival pot ser també la primera sortida cultural, ja que es tracta d’un festival de cinema dirigit exclusivament a nens i nenes d’entre 2 i 12 anys. 

La proposta cinematogràfica és engrescadora: més de 100 films projectats en una cinquantena de sessions, en cinemes i auditoris de Barcelona, Hospitalet de Llobregat, Madrid i altres poblacions. Us recomanem assistir a les següents sessions:

  • Dissabte, 12 de novembre: Selecció de curtmetratges Shorts for future (a les 17 h, Filmoteca de Catalunya – 4 €)
  • Diumenge, 13 de novembre: Sessió de migmetratges L’illa dels ocells + Els astres immòbils (a les 17 h, Filmoteca de Catalunya – 4 €)
  • Dissabte, 19 de novembre: Selecció de curtmetratges Petits experiments (a les 11 h projecció relaxada especial per a persones amb autisme, i a les 12 h, al CCCB – 6,50 €)
  • Diumenge, 20 de novembre: Llargmetratge Increïbles aventures en stop-motion (a les 12 h, al CCCB – 6,50 €)

Tot i que l’objectiu és iniciar els infants en el cinema, El Meu Primer Festival no és la primera vegada que se celebra, ja que enguany arriba a la 15a edició! Actualment, s’ha convertit en una experiència cinematogràfica, a banda de gaudir amb les projeccions, el públic també té un paper protagonista i molt important, és l’encarregat de votar la millor pel·lícula. Les més votades guanyaran premis econòmics!

Per participar només caldrà introduir la butlleta a l’urna de la sala, en el cas d’assistir presencialment, o bé, votar de manera online, accedint al web i puntuant amb estrelles (d’una a cinc) els llargmetratges, i amb emoticones les sessions de curtmetratges.

En compromís amb el cinema ètic, crític i responsable, s’han potenciat films que destaquen valors a favor dels drets humans, la inclusió, la igualtat o la cura amb el medi ambient. Al web es poden consultar tots els que han aconseguit el segell MPF ACT!, de cinema responsable.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *