Els mercats i places ballen al ritme de Sons de Ciutat

Quan s’anuncia un concert de música en directe s’acostuma a pensar en grans escenaris i cantants de reconeixement internacional. Però la realitat és que un gran nombre de concerts s’ofereixen en petit format amb artistes novells o d’àmbit local, especialment quan s’acaba l’estiu i finalitza la temporada dels macrofestivals.

Sons de Ciutat és una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona per ambientar amb música en viu places, mercats i eixos comercials. Són actuacions que es poden gaudir tots els dissabtes a les 12 h fins al 19 de novembre, moment en què s’iniciarà la programació de Nadal (amb concerts de dijous a diumenge).

La programació de tardor inclou més de 20 concerts gratuïts en diversos estils, com ara jazz, rock, sons urbans, clàssics o electrònics. Perquè els sons de la ciutat van més enllà dels clàxons dels vehicles o sorolls de fàbriques i treballs de construcció!

Et recomanem arribar en tramvia als següents concerts:

  • 15 d’octubre: Ngomez Nokass (a la plaça del Mercat del Clot – parada Ca l’Aranyó)
  • 29 d’octubre: Bad Decisions (a l’exterior del Mercat del Fort Pienc – parada Marina) i Pau Lebowski (al Mercat del Poblenou – parada Pere IV)
  • 5 de novembre: Coplas por Ocaña (a l’exterior del Mercat del Fort Pienc – parada Marina)
  • 12 de novembre: Miguel Ramos (a l’exterior del Mercat de Les Corts – parada Maria Cristina)

També durant el mes d’octubre “La Salut fa cultura” dona visibilitat al comerç de proximitat de Badalona (centre comercial Passeig de la Salut i parades del Mercat Municipal de la Salut) i Sant Adrià (Mercat Municipal). Totes les persones que vulguin participar trobaran un cartell amb un enigma per resoldre a cada comerç. Cada resposta correcta serà una participació pel sorteig de 23 vals de compra per bescanviar als establiments. Així, comprar productes de proximitat té premi!

Recorda que també pots arribar en tramvia als Mercats de Galvany i del Ninot (parada Francesc Macià); Mercat de Sant Martí (parada Sant Martí de Provençals); Mercat del Besòs (parada Parc del Besòs); Mercat de Sant Roc (parada Sant Roc); Mercat Marsans (parada Ignasi Iglésias); Mercat de la Plana (parada La Sardana); Mercat del Centre (parada Bon Viatge) i Mercat de Sant Just (parada Walden).

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.