TRAM participa en el 25è aniversari de La Travessa

Per molts anys La Travessa! Ja són 25 anys d’aquesta prova esportiva, que enguany, se celebra aquest diumenge 2 d’octubre. És una marxa íntegra en bicicleta de muntanya (BTT) que “travessa” més de 12 municipis, des de Sant Joan Despí fins a l’Ermita de Santa Cecília de Montserrat. En total, són 73 quilòmetres amb un desnivell de 1800 metres per carreteres, pistes i senders oberts al trànsit de vehicles i de persones. Des de l’inici, a les 8 h a la Rambla Josep Jujol, es disposen de gairebé 9 hores per finalitzar la ruta. Totes les persones que ho necessitin, podran comptar amb l’ajuda d’un vehicle escombra.

Cada any és organitzada pel Club Ciclista Sant Joan Despí, qui sempre té l’honor de situar-se en les primeres files de la sortida. Tot i aquest privilegi, és una prova no competitiva, per tant, tots els participants que la completin o siguin recollits pel vehicle escombra, sempre guanyen! Això sí, la distància i intensitat de la prova requereix que els participants estiguin habituats a practicar ciclisme de muntanya.

Fa 8 anys que TRAM és un dels principals patrocinadors de la travessa, i, de fet, alguns empleats participen activament. En aquesta edició ja són 12 les persones treballadores que participaran en les diverses categories.

Totes les persones que s’animin amb aquesta prova, però no vulguin recórrer els més de 70 quilòmetres, també poden fer la seva pròpia travessa a peu o en bicicleta. Només cal baixar a la parada Bon Viatge (línies T1 i T2) i avançar per la llera del riu fins a Sant Feliu de Llobregat, a l’altura del Parc del Llobregat. En aquest punt es retornarà a la parada Sant Feliu | Consell Comarcal (línia T3). Són, aproximadament, uns 4 quilòmetres (entre 45 minuts i 1 hora) d’un tram oficial de La Travessa.

Molta sort a tots els participants!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.