Vespres d’activitats al Castell de Cornellà

El Castell de Cornellà és, a banda de l’edifici més antic que es conserva, un espai cultural. La planta baixa s’aprofita com a sala d’exposicions i, al pati central, a la fresca, s’hi acostuma a celebrar tota mena d’esdeveniments, com ara presentacions de llibres o actuacions musicals.

Nits d’Estiu és la proposta cultural de franc que cada any convida els veïns i les veïnes a gaudir d’alguns espais de la ciutat: places, jardins o el castell. En aquest emplaçament, el dijous 28 de juliol a les 22 h, el festival es clausura amb el concert líric d’Alicia Martínez Bonfill (soprano) i Irene Aisemberg (pianista). Es tracta d’una proposta musical que versiona cançons originals d’arreu del món amb la natura com a fil conductor. Abans, però, el dimecres 27 també a les 22 h, a la plaça Sant Ildefons es projectarà a l’aire lliure el film Lady Bird (Estats Units, 2017).

Durant la resta de l’any, la planta baixa resta oberta a les diferents exposicions temporals i la col·lecció permanent, una curiosa mostra de peces arqueològiques trobades a les excavacions de l’entorn i al subsol de l’edifici. Són elements d’època ibèrica, romana, medieval, moderna i contemporània, que donen una bona idea de com ha canviat la ciutat amb el pas de les civilitzacions i dels anys. En aquest punt, caldrà baixar la mirada al paviment per contemplar una part de l’estructura antiga que ha quedat visible. No oblidis la càmera fotogràfica!

Fins al 25 de setembre també es pot visitar la mostra col·lectiva Ciutat Cruïlla, on diversos artistes, a través de tècniques creatives com la il·lustració, la fotografia o audiovisuals, han creat obres que mostren la seva manera de vincular la natura amb la ciutat.

Totes les exposicions es poden visitar de dilluns a divendres de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores, els diumenges i festius, de 10 a 14 hores (parada Les Aigües – línies T1 i T2).

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.