11è Festival d’art emergent en galeries

Que millor que passar una bona estona gaudint de l’art en una galeria? Passar-ho d’allò més bé a 26 galeries!

El festival Art Nou és una iniciativa d’art emergent en diverses galeries de Barcelona i Hospitalet de Llobregat. Organitzat per l’Associació de Galeries de Barcelona, l’onzena edició té la finalitat de donar visibilitat a joves artistes, col·laborant amb els espais participants a través d’exposicions temporals i activitats relacionades.

Fins a principis de setembre 26 artistes obren les portes de les seves mostres en dues modalitats: accés lliure i de franc, o bé, rutes guiades gratuïtes amb inscripció prèvia al web. Totes les rutes se celebren a les 18 h (excepte la ruta d’Hospitalet, a les 11.30 h) i permeten visitar tres galeries en un mateix dia amb explicacions d’una guia especialitzada.

En Tram podràs arribar a tres galeries: Espronceda Institute of Art & Culture (parada Espronceda – línies T5 i T6) amb l’exposició Untitled_3, dels artistes de la residència artística Nectar; Bombon (parada Marina – línia T4) i l’exposició Quiero ser importante para ti, de Noela Covelo; i Pigment Gallery (parada Marina – línia T4) amb l’exposició Pain2U, de Vicente García. Et recomanem les següents activitats:

 Galeria Espronceda Institute of Art & Culture

  • Taula rodona amb artistes. El dijous 14 de juliol (diàleg entre la Reial Acadèmia de Belles Arts de Brussel·les i la Facultat de Belles Arts de Barcelona), el dijous 21 de juliol (com construir una carrera artística, amb Savina Tarsitano) i dimarts 30 d’agost (presentació de Flores de Plutón, amb Jessica Moroni), totes les sessions a les 19.30 h.
  • Finissage i visita comentada amb els artistes de l’exposició. Divendres 15 de juliol, a les 18 h.

Galeria Bombon

  • Visita comentada a càrrec de l’artista i la comissària. El dijous 7 de juliol, a les 18.30 h.
  • Performance de l’expositora Noela Covelo. El dijous 21 de juliol, a les 19 h.

Pigment Gallery

  • Concert Ceci June & Hey Kid. El dijous 30 de juny, a les 19.30 h.
  • Visita comentada a càrrec de Vicente García. El dissabte 2 de juliol, a les 12 h.

Pots consultar totes les activitats i altres espais a web.

Viu l’art més enllà dels museus!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.