Festival de concerts simultanis Simfonic

Al Palau de la Virreina, si aquest pròxim dissabte hi pares atenció, sonarà una dolça melodia. També la sentiràs al Palau Robert, al Monestir de Sant Pere de Galligants a Besalú, a la Seu Vella de Lleida, a l’amfiteatre del port de Tarragona, o al port Adriano de Mallorca. Són només alguns dels 100 espais que realitzaran concerts simultanis amb una participació total de més de 5.000 estudiants d’escoles de música.

A partir de les 18 h s’inaugurarà el Festival Simfònic amb la interpretació de diferents peces simfòniques i, a les 19 h, els artistes tocaran simultàniament la cançó Illes dins d’un riu, en reconeixement de Tomeu Penya, cantautor mallorquí i padrí d’aquesta 12a edició. La interpretació de cada tema i de la peça principal és lliure: cada formació pot escollir entre l’orquestra simfònica, música de cambra, recital de piano, òpera, cant coral, o fins i tot, estils com el swing, jazz o hip-hop.

Tots els concerts són gratuïts i amb accés lliure fins a completar aforament. Com és habitual, Tram t’aproparà a diversos espais de forma ràpida i segura. A Barcelona, es farà al CC Ateneu Fort Pienc (parada Marina – línia T4), al CC Can Deu (parada Numància – línies T1, T2 i T3), a FNAC L’Illa (parada L’Illa – línies T1, T2 i T3), al Museu de Ciències Naturals (parada Marina – línia T4) i a la biblioteca Xavier Benguerel (parada Ciutadella | Vila Olímpica – línia T4). A Sant Just Desvern, serà al claustre de Les Escoles (parada Rambla de Sant Just – línia T3), i a Cornellà, a la masia Can Tirel (parada Fontsanta | Fatjó – línies T1 i T2).

El Festival és promogut per l’associació Simfònic, entitat del sector artístic que té l’objectiu de donar visibilitat i premiar l’esforç dels músics novells.

Consulta tots els espais i escoles de música al web.

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.