Et convidem a la final del torneig TRAM Barcelona Open!

El TRAM Barcelona Open se celebrarà aquest cap de setmana al Reial Club de Polo de Barcelona, a pocs minuts a peu de les parades de TRAM Avinguda de Xile i Zona Universitària (línies T1, T2 i T3). Aquest campionat es considera torneig de referència de l’Uniqlo Wheelchair Tennis Tour  i el millor de la categoria ITF2 de la Federació Internacional de Tenis.

Enguany, en la 5a edició del TRAM Barcelona Open (el primer de la gira de terra previ a Roland Garros), participen a prop de 50 jugadors i jugadores de més de 15 nacionalitats diferents, entre les quals hi ha el Top-3 mundial en categoria masculina (el britànic Alfie Hewett, el japonès Shingo Kunieda i l’argentí Gustavo Fernández) i les jugadores Yui Kamiji (Japó) i Aniek Van Koot (Països Baixos), segona i tercera posició del rànquing mundial.

A partir de les 9.30 h del dissabte es jugaran les semifinals tant de la categoria masculina com femenina i la final de quad, específica per a tenistes que tenen afectades les extremitats superiors. A les 16 h, serà el torn de les finals de dobles (masculí, femení i quad). Diumenge, a partir de les 10 h, se celebraran les finals individuals femenina i masculina i, a continuació, el lliurament de premis.

Les normes en els partits de tenis en cadira de rodes són gairebé iguals que en el tenis dempeus. Les dimensions de la xarxa, la pista i la raqueta són les mateixes, però en cadira de rodes la pilota pot botar dues vegades (malgrat tot, solen utilitzar només un bot en el 80% dels punts). Les cadires tenen unes característiques específiques, com dues rodes petites giratòries a la part davantera i tres rodes a la part posterior (dues més grans i una antitombada), garantint i millorant així la seguretat i l’estabilitat en els moviments. També fan servir corretges per subjectar les cames, evitant que els i les tenistes es puguin aixecar.

T’hi esperem! Reserva les teves entrades de franc al web.

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.