Et convidem a la final del torneig TRAM Barcelona Open!

El TRAM Barcelona Open se celebrarà aquest cap de setmana al Reial Club de Polo de Barcelona, a pocs minuts a peu de les parades de TRAM Avinguda de Xile i Zona Universitària (línies T1, T2 i T3). Aquest campionat es considera torneig de referència de l’Uniqlo Wheelchair Tennis Tour  i el millor de la categoria ITF2 de la Federació Internacional de Tenis.

Enguany, en la 5a edició del TRAM Barcelona Open (el primer de la gira de terra previ a Roland Garros), participen a prop de 50 jugadors i jugadores de més de 15 nacionalitats diferents, entre les quals hi ha el Top-3 mundial en categoria masculina (el britànic Alfie Hewett, el japonès Shingo Kunieda i l’argentí Gustavo Fernández) i les jugadores Yui Kamiji (Japó) i Aniek Van Koot (Països Baixos), segona i tercera posició del rànquing mundial.

A partir de les 9.30 h del dissabte es jugaran les semifinals tant de la categoria masculina com femenina i la final de quad, específica per a tenistes que tenen afectades les extremitats superiors. A les 16 h, serà el torn de les finals de dobles (masculí, femení i quad). Diumenge, a partir de les 10 h, se celebraran les finals individuals femenina i masculina i, a continuació, el lliurament de premis.

Les normes en els partits de tenis en cadira de rodes són gairebé iguals que en el tenis dempeus. Les dimensions de la xarxa, la pista i la raqueta són les mateixes, però en cadira de rodes la pilota pot botar dues vegades (malgrat tot, solen utilitzar només un bot en el 80% dels punts). Les cadires tenen unes característiques específiques, com dues rodes petites giratòries a la part davantera i tres rodes a la part posterior (dues més grans i una antitombada), garantint i millorant així la seguretat i l’estabilitat en els moviments. També fan servir corretges per subjectar les cames, evitant que els i les tenistes es puguin aixecar.

T’hi esperem! Reserva les teves entrades de franc al web.

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.