Arriba la nit més cultural!

Aquest cap de setmana visita tots els museus sense pagar ni un euro! Bé, probablement no podràs visitar tots els museus alhora, però sí que pots escollir una (o dues) de les 75 propostes a Barcelona, Hospitalet de Llobregat, Badalona, Cornellà, Esplugues de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Sant Joan Despí i Santa Coloma de Gramenet.

Aquesta iniciativa europea va néixer l’any 2005 a través de l’ICOM (Consell Internacional dels Museus) amb l’objectiu d’apropar i difondre el patrimoni cultural a moltes ciutats d’Europa (curiosament, en algunes ciutats, s’anomena Nit Europea dels Museus).

Demà dissabte, a partir de les 19 hores i fins a la 1 de la matinada, s’obriran portes que ja són habituals d’aquesta festa i d’altres que ho fan per primera vegada. És el cas del Museu del Barça, el Museu de la Xocolata i el Palau Robert.

Així doncs, entra al TRAM i no et perdis cap novetat!

Barcelona

 • Fundació Foto Colectania (parada Wellington – línia T4)
 • Torre de les Aigües del Besòs (parada Selva de Mar – línia T4)
 • Museu del Disseny (parada Glòries – línies T4, T5 i T6)
 • Museu FC Barcelona (parada Palau Reial – línies T1, T2 i T3)
 • Museu Opisso (parada Francesc Macià – línies T1, T2 i T3)
 • Museu de la Música i concert amb reserva prèvia al web (parada Auditori | Teatre Nacional – línia T4)

Cornellà de Llobregat

 • Castell de Cornellà amb concert de música medieval (parada Les Aigües – línies T1 i T2)
 • Torre de la Miranda (parada El Pedró – línies T1 i T2)

Esplugues de Llobregat (amb reserva prèvia al web)

 • Museu de Can Tinturé i Museu de Ceràmica “La Rajoleta” (parada Pont d’Esplugues – línies T1, T2 i T3)

Sant Adrià del Besòs

 • Museu d’història de la Immigració de Catalunya (parada La Catalana – línia T5)

Sant Joan Despí

 • Centre Jujol-Can Negre (parada La Fontsanta – línia T2)

Recorda que si no has pogut visitar tot el que tenies previst, molts museus tenen entrada gratuïta tots els diumenges a partir de les 15 hores (consulta el llistat al web). Aquest cap de setmana no hi ha espai per l’avorriment!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.