Obertes les inscripcions a La TRAMa 2022!

Avui, 19 d’abril, s’obren les inscripcions per participar a La TRAMa 2022 i ser coautor o coautora d’un dels relats col·lectius de la vuitena edició. La participació és gratuïta i està oberta a 150 persones, 10 participants per relat.

TRAM i l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) convoquen ­­la vuitena edició de La TRAMa, el concurs en línia de relats col·lectius en llengua catalana. Les persones usuàries del tramvia s’hi poden inscriure i esdevenir autores d’una narració col·lectiva que iniciaran i dinamitzaran els següents escriptors i escriptores reconeguts:

  • Núria Bendicho,
  • Melcior Comes,
  • Alba Dalmau,
  • Bel Olid
  • i Adrià Pujol.

El desenvolupament del concurs es realitzarà del 2 al 29 de maig. Per participar-hi, només cal escollir un dels relats i estar disponible per col·laborar-hi en línia. L’únic requisit que han de complir les narracions és que el tramvia sigui escenari, directe o indirecte, de l’argument. D’una manera o altra, el tramvia ha d’aparèixer en tots els relats, com un element més de la narració.

El concurs La TRAMa 2022 està organitzat i gestionat per Quatre Ratlles, empresa especialitzada en relats col·lectius virtuals, que també és responsable del desenvolupament tecnològic del joc.

Premis per a totes les persones participants:

  • Guanyadores: els 10 coautors/es del relat guanyador rebran tres targetes de transport T-usual d’una zona, tres mesos de subscripció gratuïta al diari ARA, un val de 100€ per a la llibreria Finestres i un curs intensiu d’Escriptura Creativa (20 hores) a l’estiu.
  • I totes les persones inscrites i participants en el concurs, que escriguin almenys un fragment vàlid, podran gaudir d’una targeta de transport T-casual d’una zona, tres mesos de subscripció gratuïta al diari ARA i un taller d’escriptura del Laboratori de Lletres de 2 hores (Imagina i Escriu).
Share

3 thoughts on “Obertes les inscripcions a La TRAMa 2022!

  1. Al meu poble no tenim tramvia. No n’hem tingut fins ara i no crec pas que n’hi pugui haver. Som quatre gats i podem anar a peu.
    Però no us penseu que no hi he pujat mai. No. L’he voltat una mica el món. Una mica.

  2. Hola! He vist el concurs publicitat a l’instagram i m’ha cridat moltíssim l’atenció. Estic molt intrigada per veure els relats que en poden sortir. M’encantaria participar-hi!

  3. No cal dir que m’agradaria psrticipar-hi.
    Crec que una aportació d’un santandreuenc per tant barceloní, que ara viu a Ponent podria ser interessant.
    També escric hsbitualment poesia, narrativa i articles i podria pujar a aquest tramvia anomenat desig, o el desig anomenat tramvia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *