Gaudeix les rues de Carnestoltes en Tram!

El Carnestoltes és una festivitat celebrada arreu del món: a Ivrea (Itàlia) amb una batalla de taronges, al Brasil ballen samba en grans desfilades, i a Bèlgica, amb el llançament de fruita a les rues. El que és segur és que en cap cas falta la festa, la diversió, les disfresses i la gastronomia típica, com la que celebrem el dijous gras on l’ou és protagonista en totes les seves versions.

Com cada any per aquesta data, l’alegria contagia els carrers i a tots els districtes de Barcelona i l’àrea metropolitana s’organitzen rues, balls i tallers amb tots els veïns i les veïnes. Puja al Tram, et portem al Carnaval!

Badalona (parada Gorg – línia T5)

  • Dissabte, 26 de febrer: Rua a la plaça de Lola Anglada fins a la plaça de la Vila (17 h), al CC Torre Mena fins a plaça Trafalgar (17.30 h) i ball de disfresses a la plaça de la Vila (22 h).

Barcelona (parades Sant Martí de Provençals – línies T5 i T6 i Avinguda de Xile – línies T1, T2 i T3)

  • Dissabte, 26 de febrer: Festa de disfresses al Mercat de Provençals (de 7 a 14.30 h) i rua de Carnaval de Les Corts amb inici a la plaça Comas i final a la plaça de Can Rosés (16.30 h).
  • Dimecres, 2 de març: Sac de rondalles a la Biblioteca Les Corts (17.30 h)

Cornellà de Llobregat (parada Ignasi Iglésias – línies T1 i T2)

  • Dissabte, 26 de febrer: Gran Rua al carrer Bonestar fins a la plaça Catalunya (18 h) i concurs de comparses (20.30 h)
  • Diumenge, 27 de febrer: Rua infantil al carrer Rubió i Ors fins a la plaça de l’Església (12 h) i actuació concert final de festa (13 h).

Sant Adrià del Besòs (parada Encants de Sant Adrià – línia T5)

  • Dissabte, 26 de febrer: Festa infantil a la plaça de la Vila (12 h) i rua des del carrer de la Torrassa fins a la plaça de la Vila (18.30 h)

Sant Feliu de Llobregat (parada Sant Feliu | Consell Comarcal – línia T3)

  • Dissabte, 26 de febrer: Gimcana popular a la plaça de Lluís Companys (10 h, cal inscripció prèvia al web).

Sant Just Desvern (parada Rambla de Sant Just – línia T3)

  • Dissabte, 26 de febrer: Salutació i pregó del Rei Carnestoltes al Parc de Joan Maragall, xocolatada popular (a partir de les 19.15 h) i lliurament de premis del concurs de disfresses del Carnaval (20.15 h).

Consulta la programació completa al web.

Per Carnaval, tot s’hi val!

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *