Exposicions interactives del Museu de les Aigües

El Museu de les Aigües es pot visitar durant el dia, durant els vespres, amb pluja, de manera virtual i d’altres formes més creatives, per exemple, amb els ulls de l’artista Javier Mariscal, conegut per l’extensa trajectòria artística i, especialment, per ser el creador de les mascotes dels Jocs Olímpics Cobi i Petra.

L’exposició virtual El Museu de les Aigües vist per Javier Mariscal recorre diversos espais amb il·lustracions ben acolorides i molt originals: el jardí (on s’han dibuixat els cedres de l’Himàlaia, gairebé tan alts com la xemeneia de 50 metres que apareix just al costat), el pou vermell Fives Lille, la sala de l’electricitat o la cascada Gaudí, probablement mai l’havies admirat dibuixada!

En finalitzar l’itinerari pots continuar la visita virtual amb 3 exposicions més. Abans de l’aigua d’aixeta i L’arribada de l’aigua d’aixeta és un recorregut a través d’objectes i obres d’art que mostren la vida a les llars abans i després de disposar aigua corrent directament de l’aixeta, com per exemple, l’ús de fonts públiques i politges per extreure l’aigua dels pous que tenien algunes llars.

Sabies que al segle XVIII es transportava la fusta per mitjà de la flotació a rius? L’exposició 12 elements del patrimoni de l’aigua a Espanya, mostra els objectes imprescindibles que històricament han servit per a generar energia a partir de l’aigua, distribuir-la a la població, regar o produir materials.

L’última activitat que et proposem, aquesta per gaudir en família, és el joc d’escape room La dama d’aigua. Resol enigmes des de l’ordinador per trobar l’anell de promesa de la Françoise Five-Lille, amagat a la Central de Cornellà pel seu estimat Francesc Amargós. Es tracta d’una pel·lícula interactiva on tots els espais que apareixen són llocs reals del Museu de les Aigües! Una pista: en el so també s’hi amaguen enigmes, encén el volum per resoldre’ls tots. I no oblidis posar-te el barret de Sherlock Holmes!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.