Cinema de franc Pantalla Barcelona

Com van els propòsits del nou any? Tant si ja has complert algun, com si encara pateixes la síndrome postvacances de Nadal (per alguna cosa el 17 de gener és el Blue Monday, el dia més trist de l’any), et proposem una activitat cultural, animada i de franc: el cicle de cinema Pantalla Barcelona!

Enguany se celebra la setena edició i 12 pel·lícules, incloent-hi Adú, el film guanyador de diversos Goya i un premi Gaudí, es projectaran fins a finals de febrer a l’Auditori de Sant Martí i centres cívics. Totes les sessions seran en versió original (català o castellà) i requeriran reserva prèvia d’entrades al web.

Et recomanem els següents espais als quals podràs arribar en TRAM:

  • CC Josep Maria Trias i Peitx – parada Av. de Xile (línies T1, T2 i T3)

El hoyo, de Galder Gaztelu-Urrutia (27 de gener a les 19 h) i Las niñas, de Pilar Palomero (10 de febrer a les 19 h).

  • Auditori Sant Martí – parada Sant Martí de Provençals (línies T5 i T6)

La dona il·legal, de Ramon Térmens (10 de febrer a les 19 h).

  • CC Ateneu Fort Pienc – parada Marina (línia T4)

Sense sostre, de Pep Garrido i Xesc Cabot (17 de febrer a les 19.30 h) i My mexican bretzel, de Nuria Giménez Lorang (24 de febrer a les 19.30 h).

Altres centres cívics que també participen en el festival de cinema són el CC Pati Llimona (el 18 de gener, Las niñas; l’1 de febrer, La hija de un ladrón i el 15 de febrer, My mexican bretzel), el CC Casa Groga (l’11 de febrer, Adú), i el CC La Sagrera (17 de febrer, L’escriptor d’un país sense llibreries).

A l’Auditori de Sant Martí, a més a més, podràs gaudir d’activitats relacionades amb l’art. Es tracta del documental del mes de gener, Arica, de Lars Edman (dia 20 a les 19 h) i els matins musicals, Sherlock al piano (dia 23 a les 12 h).

Recorda reservar la teva entrada i assistir a les sessions amb mascareta!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.