Activitats de Nadal per infants

L’època més emotiva i familiar de l’any és Nadal. És un moment especial per a tothom, hi ha persones que es retroben amb la família, d’altres gaudeixen de les seves vacances per practicar les seves aficions, i aquelles famílies amb infants a casa, surten a fer activitats divertides que els mantingui distrets.

Enguany, s’han planificat més de 700 activitats a Barcelona i voltants. Tallers, espectacles, concerts… hi ha tantes opcions que es fa impossible escollir una o dues, per això us recomanem les següents, de franc i sense inscripció prèvia:

  • Taller participatiu L’hort de Nadal (arrels i brots). El dilluns 27, de 16.30 h a 19.30 h, a Rambla Prim 74 (parada Besòs – línies T5 i T6).
  • Espectacle de circ A la fresca. Dilluns 27 de desembre, a les 17 h, als Jardins Magalí (parada Numància – línies T1, T2 i T3) i el dimecres 29 de desembre, a les 11.30 h, al llarg de l’Avinguda del Bogatell (parada Wellington – línia T4).
  • Trenets de Nadal. Des del dimarts 28 al dijous 30, de 10.00 h a 20.30 h, a la Plaça del Mercat del Clot (parada Can Jaumandreu – línies T5 i T6) i el dilluns 3 de gener (mateix horari), al c. Llull, 1 (parada Wellington – línia T4).
  • Espectacle Ballar amb un llibre de cuina. Dimarts 28, de 17 h a 18 h, al Turó Parc (parada Francesc Macià – línies T1, T2 i T3).
  • Campament Oriental del Mag Maginet. Del 28 al 4 de gener, de 17 a 21 h, a la Fira de Cornellà.
  • Concert Xmas Rocks. Dimecres 29, a les 17 h, al Turó Parc (parada Numància – línies T1, T2 i T3).
  • Taller de fanalets. Dilluns 3 de gener, d’11.00 h a 13.30 h, al c. Wellington amb c. Llull (parada Wellington – línia T4).
  • 65a Exposició de Pessebres, fins al 9 de gener, al c. de Rius i Taulet, 5, Sant Joan Despí (parada La Fontsanta – línia T2).

Molts museus també organitzen visites i altres activitats per tota la família, com és el cas dels tallers d’estampació de teles i de disseny i fabricació de fanalets, al Museu del Disseny (del 28 al 30 de desembre, d’11.30 a 13.30 h), i les projeccions Criatures imaginàries i The snowman (matins i tardes fins al 6 de gener), al CCCB.

Un Nadal per a fer activitats cada dia!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.