Som-hi que és Nadal! La nadala solidària de TRAM

Gairebé és Nadal! I això vol dir que (rebombori de tambors) TRAM ja té nadala! Com ja és habitual, la felicitació es vincula amb un projecte solidari que tota la plantilla escull mitjançant una votació.

Enguany, el propòsit guanyador és la investigació del càncer de mama, per la qual cosa, s’han donat 10.000 a l’entitat Federación Española de Cáncer de Mama (FECMA), amb l’objectiu de destinar-los a una beca d’investigació d’aquest tipus de càncer (el projecte seleccionat es farà públic durant el 2022).

Aquesta entitat fa més de 10 anys que treballa amb les administracions i les associacions per la detecció precoç, l’assistència de qualitat i la investigació. Agrupa 45 associacions (7 d’elles catalanes) que donen suport a més de 42.000 dones que fan front al càncer i les acompanyen després de la malaltia, però també, donen visibilitat a la malaltia a través de campanyes per aconseguir finançament i promoure la recerca.

Per exemple, treballen per garantir les revisions mèdiques anuals de les treballadores, ja que el 33% admeten posposar-les o anul·lar-les a causa de l’horari o la càrrega laboral. La detecció precoç és essencial per mantenir una taxa alta de supervivència, que afortunadament en l’última dècada va en augment.

50 treballadors i treballadores de TRAM han participat de forma voluntària a la nadala, a ritme de la cançó Lollipop del duo Ronald & Ruby (l’any 1958) i que posteriorment van popularitzar les Chordettes. La lletra s’ha adaptat per felicitar les festes a tots els usuaris i a recordar la il·lusió de veure les llums i la decoració dels carrers, a través de la finestra del tramvia.


Gaudeix de la nit de Cap d’Any viatjant amb el tram de manera segura i ràpida. El servei serà continuat durant tota la nit, per portar-te allà on necessitis!

“Bon Nadal, Bon Nadal, Som-hi, que és Nadal al TRAM!”

 Bones Festes i Bon Nadal!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.