Novembre, mes de cinema

Amb l’arribada del fred tornen també les activitats d’interior, com els cicles de cinema. Dirigits a infants, adults, especialitzats en medi ambient, creats per dones… és probable que existeixin tantes mostres com sales de cinema hi ha a Catalunya: més de 600!

A més a més, durant novembre coincideixen diversos festivals: ni un, ni dos, sinó tres festivals de cinema celebrats a biblioteques, al cinema o al museu. Quin escollir?

Cinema Lliure a la Biblioteca

La mostra de cinema documental a les biblioteques. En aquesta 5a edició es projectaran fins a 5 documentals a 6 biblioteques de Barcelona i de Mallorca. Us recomanem els següents films (a les 18 h amb entrada lliure fins a completar l’aforament):

  • Dilluns, 22 de novembre: La Gemma té un pla, d’Arantza Diez. A la Biblioteca Xavier Benguerel (parada Ciutadella | Vila Olímpica – línia T4 de TRAM).
  • Dimarts, 23 de novembre: Em dic Violeta, de David Fernández de Castro i Marc Parramon. A la Biblioteca Sant Gervasi-Joan Maragall.
  • Dilluns, 29 de novembre: Dorothea i el Myotragus, de Marta Hierro i Núria Abad. A la Biblioteca Xavier Benguerel

Cicle de Cinema dels Drets dels Infants

La mostra dels Cinemes Girona es dirigeix a infants i adolescents, amb l’objectiu de donar valor als hàbits saludables, especialment en l’alimentació. És necessari fer reserva al web:

  • Diumenge, 21 de novembre: Corb Mitjonet. La gran cursa, d’Ute von Münchow-Pohl i Sandor Jesse (a les 11 h) i Super size me, de Morgan Spurlock (a les 11.30 h).
  • Diumenge, 28 de novembre: WALL·E, d’Andrew Stanton (a les 11 h).

L’alternativa 2021. Festival de cinema independent de Barcelona

Enguany celebra la 28a edició al CCCB amb projeccions i activitats relacionades amb la creativitat, la diversitat, la innovació, la llibertat, el compromís i la reflexió. Les projeccions de la competició tenen un import des de 7 euros, però s’han organitzat activitats de franc, tan presencials com online:

  • Fins al 5 de desembre: Projeccions de microcurts, al Hall Online.
  • Diumenge 21 de novembre: Performance col·lectiva amb projeccions en super-8 i 16 mm (de 18 a 19 h, a la Sala Raval – entrada lliure sense inscripció prèvia-) i projecció del documental Stop Filming Us, a la mateixa hora, al Hall del CCCB (inscripció prèvia al web).

Si amb tantes opcions no pots escollir un cicle de cinema, et donem una idea: pots anar a tots tres!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.