Torna la festa de l’arquitectura: 48h Open House

Les façanes, interiors i patis d’edificis més interessants tornen a obrir durant les 48h Open House! Enguany se celebra en un format íntegrament presencial, sense inscripció prèvia en la majoria d’activitats.

Fes un lloc a l’agenda per a visitar els següents edificis!

Visites només dissabte

  • Casa Bartomeu – Jardí dels tarongers (C. de la rábida, 5): de 10 a 13 h.
  • Planta Integral de Valorització de Residus (C. de la Pau 3-5 – parada Port Fòrum T4): de 10 a 14 h.
  • Pavellons Güell (Av. de Pedralbes, 7 – parada Pius XII T1, T2 i T3): de 10 a 17 h.
  • Torre d’aigües de Catalana de Gas (Parc de la Barceloneta – parada Ciutadella | Vila Olímpica T4): de 10 a 19 h.
  • Dipòsit de les Aigües (C. Wellington, 48 – parada Wellington T4): d’11 a 19 h.

Visites només diumenge

  • Cases barates del Bon Pastor (C. de Tàrrega amb Bellmunt): de 10 a 14 h.
  • Cotxera del Tramvia Blau (Pl. Central, 4): de 10 a 14:30 h.

Visites dissabte i diumenge

  • Cavallerisses de la Guàrdia Urbana (C. de Wellington, 1 – parada Wellington T4): de 10 a 14 h.
  • Antiga presó La Model (c. Entença, 155): de 10 a 19 h.
  • Torres Venecianes (Av. de la Reina Maria Cristina): de 10 a 19 h.

Aquesta edició permet gaudir de fins a 275 espais, entre els quals es troben les cotxeres de TRAM de Sant Joan Despí, una visita guiada amb personal voluntari per la zona de manteniment, reparació i neteja dels tramvies, el centre de control (on es fa el seguiment de les operacions que garanteixen la qualitat i seguretat del servei), i l’interior d’un tramvia. Malgrat que les entrades presencials ja estan esgotades, al web resta activada la visita guiada auditiva amb informació sobre les cotxeres de Trambaix.

Aprofitant l’estada a Sant Joan Despí, també recomanem visitar els espais que ja habitualment participen en la festa de l’arquitectura: la Torre de la Creu, Can Maluquer, el Restaurant Follia, l’ermita Mare de Déu del Bonviatge, Can Negre o els itineraris pels parcs i edificis antics de la ciutat (reserva d’entrades al web).

Com a novetat, s’han dissenyat postals amb imatges del cartell i estètica dels anys 60, l’època més significativa de José Antonio Coderch, l’arquitecte homenatjat en aquesta edició. Es poden recollir de franc a diversos espais, com Can Negre (parada Bon Viatge – línies T1 i T2). Envia-les als teus amics i familiars!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.