És temps de cinema a la fresca!

Sempre és moment de gaudir del cinema, però quan arriba l’estiu, res millor que gaudir-lo a la fresca. Les projeccions a l’aire lliure, sota la llum de la lluna i les estrelles (bé, i també la llum d’una pantalla) són una de les millors activitats per a fer amb la família i amics.

Enguany, la selecció d’espais i films és tan àmplia, que el més difícil serà escollir entre la platja, la ciutat i fins i tot, un centre comercial. Així doncs, et recomanem les millors projeccions perquè ho passis d’allò més bé!

Cinema a la platja

Tots els dijous quan es pon el sol (aproximadament a les 21.30 h) s’il·lumina simultàniament una pantalla de cinema a les següents platges: Barcelona, El Prat, Mataró, Palamós i Tossa de Mar. Només a Barcelona és imprescindible reserva prèvia, ja que l’espai escollit és l’esplanada del CEM La Mar Bella (parada Fluvià – línia T4), amb aforament limitat i totes les mesures de seguretat activades.

 • Dia 15 de juliol: Corpus Christi, de Jan Komasa (Polònia)
 • Dia 22 de juliol: Mina y el mundo de los sueños, de Kim Hagen Jensen (Dinamarca)
 • Dia 29 de juliol: Ema, de Pablo Larraín (Xile)
 • Dia 5 d’agost: film seleccionat pel públic

Abans de cada pel·lícula es projectarà un curtmetratge emès al festival FILMETS.

Cinema a les places

El cicle de franc Cinema fora de lloc forma part de la 29a Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona. Se celebra a diferents places a les 21.45 h i sense reserva prèvia:

 • Avui, a la plaça Virreina: Terror Nullius, de Soda Jerk (Austràlia)
 • Dia 21 de juliol, al pati de la Seu del districte Nou Barris: Curts en femení
 • Dia 29 de juliol, a la plaça Salvador Seguí: Dibujos contra las bala, d’Alicia Calderón (Mèxic)

Pantalla Pavelló (a les 21.30 h)

Aquest festival de cinema s’ha programat al voltant del llac del Pavelló Mies Van der Rohe. Segur que has vist el pavelló durant el dia, però durant la nit, la il·luminació del pavelló el converteix en un espai amb un encant especial.

Les entrades tenen un import de 2 € i es poden adquirir al web.

 • Dia 2 d’agost: En construcción, de José Luis Guerin (Espanya)
 • Dia 6 de setembre: El cielo gira, de Mercedes Álvarez (Espanya)

Cinema a l’Illa Diagonal

Al centre comercial L’Illa (parada L’Illa – línies T1, T2 i T3) pots comprar, menjar i durant l’estiu, també anar al cinema a la fresca, situat als jardins i equipat amb gandules per a tothom. És imprescindible adquirir l’entrada al web (4,5 €).

 • Dia 22 de juliol: Sentimental, de Cesc Gay (Espanya)
 • Dia 29 de juliol: Otra ronda, de Thomas Vinterberg (Dinamarca)

Temps d’estiu, temps de cinema a la fresca!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.