Activitats d’estiu per a divertir-se d’allò més

Ja és estiu i amb aquesta estació, també han arribat els llargs dies de vacances per infants i adolescents. En moltes ocasions, per evitar avorrir-se a casa, practiquen l’art de la lectura, veuen pel·lícules, juguen a videojocs o fan puzles. Però aquestes activitats i d’altres poden ser més divertides quan es fan en grup, amb els companys i les companyes de l’escola o bé, amb noves amistats.

La campanya T’estiu molt ofereix cada any activitats de lleure durant el període estiuenc. Enguany, se celebren més de 1000 activitats inclusives en diferents entitats: centres cívics, escoles o biblioteques. Us recomanem les següents, de franc i amb inscripció prèvia:

  • Taller de K-pop: coreografies de pop coreà (de 12 a 18 anys). Dimarts 13 i dijous 15 de juliol a les 11 h, al CC Besòs (inscripció al web).
  • Tardes multiesportives de bàdminton (a partir de 12 anys). Dimecres 14 de juliol a les 17 h, al Casal de Barri La Verneda (inscripció al web).
  • Taller de Creació audiovisual Manifest adolescent (de 12 a 17 anys). Els dimecres fins al 21 de juliol, a les 17 h, a l’Espai Jove Les Corts (inscripció al web).
  • Taller d’Escacs (a partir de 15 anys). Els dimecres de juliol a les 18 h, al CC Besòs (inscripció al web).
  • Dissenyem un objecte per a impressió 3D: disseny d’un objecte amb plàstic reciclat (a partir de 12 anys). Cada divendres fins al 30 de juliol a les 10 h, a l’Ateneu de Fabricació la Fàbrica del Sol (inscripció al afabfabricadelsol@bcn.cat).
  • Gimcana de les platges i la biodiversitat: joc de pistes a la platja de Somorrostro on s’haurà de descobrir un tresor (de 7 a 12 anys). Cada dia fins al 30 de juliol, de 10 a 11.30 h i d’11.30 h a 13 h, al Centre de la Platja (inscripció a centreplatja@bcn.cat).

Una de les altres propostes ben interessants és gaudir l’estiu a les biblioteques, llegint qualsevol llibre, participant de les següents activitats, o bé, fent ambdues!

  • Divendres 9 de juliol i 16 de juliol a les 17.30 h: Estàs ON. Desafiant la física i dilluns 16 d’agost, a les 17.30 h: Comença el teu hort urbà. Biblioteca Montserrat Abelló.
  • Dilluns 30 d’agost, a les 17.30 h: La sirena bonica, fem un titell Biblioteca Poblenou-Manuel Arranz.

Inscriu-te al web amb el carnet de la biblioteca i gaudeix d’un estiu ben divertit!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.