Música i gastronomia a la fresca al Festival de Pedralbes

L’estiu és sinònim de passar-s’ho bé. Arriba la calor, els dies llargs… i quina millor manera de gaudir del bon temps que amb música a la fresca i bona gastronomia? Torna el Festival de Pedralbes (parada de TRAM Palau Reial – línies T1, T2 i T3) i torna, també, el Village del festival, l’espai de noves propostes musicals, sempre en sintonia amb l’artista principal. Al Village se celebren concerts d’artistes emergents locals en petit format, acompanyats per una proposta gastronòmica per a tots els gustos: les postres de Sauleda Pastissers, els canapès d’Imperia Foie Gras, la pizza del Born i Flash-Flash, especialitzats en truites de tota mena!

L’entrada per aquest espai té un import general de 7 euros i dóna dret a l’actuació musical (totes a les 20.30 h) i a una consumició. Una activitat perfecta per omplir l’estómac amb bona teca i l’ànima amb bona música:

Escenari Seat Mó

  • Clara Gispert 24 juny, 8, 15 i 23 de juliol.
  • Edu Esteve: 25 de juny
  • Lu ·La: 26 de juny

Escenari Moments Alhambra (espai en format molt reduït)

  • Dani Flaco: 24 de juny
  • Ballet Ruso Barcelona: 16 juliol
  • Ariadna Abecasis: 17 de juliol

El Village és un petit festival en paral·lel al Festival de Pedralbes, que l’any 2019 va ser escollit com a millor festival d’Espanya. Enguany comptarà amb la participació d’artistes de renom com Manel, Salvador Sobral, Vanesa Martín, Fangoria o Jorge Drexler, entre molts més que se celebren al davant del Palau de Pedralbes, un palauet que pertanyia al comte Eusebi Güell.

Aprofitant l’avinentesa recomanem visitar l’entorn del festival, una zona verda amb molta biodiversitat. Abans del concert val la pena passejar pels nombrosos camins i descobrir alguns secrets molt ben guardats. Per exemple, la pèrgola en forma d’arc parabòlic coberta de plantes enfiladisses, o la font d’Hèrcules, presidida per un cap de drac de ferro forjat des d’on raja l’aigua. Tant l’arc com la font et seran molt familiar: són obres d’Antoni Gaudí!

Consulta tots els concerts del Village i del Festival de Pedralbes al web.

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.