Torna La TRAMa: comencen les inscripcions!

Avui celebrem Sant Jordi i les roses i llibres tornen a engalanar els carrers. Els centres cívics i les llibreries també organitzen activitats creatives al voltant de la literatura: signatures, tallers d’escriptura, recitals de poesia o fins i tot un concurs de fotografia, del CC Can Deu.

Malgrat gaudir de totes les activitats proposades, també seria divertit convertir-se en autor i estar a l’altra banda de la diada només per un dia. Així doncs, les primeres tasques a les quals s’ha de fer front és decidir el gènere literari, els personatges principals, el desenvolupament de la història i quin tipus de final tindrà.

I com de la ficció a la realitat només hi ha un pas, torna la setena edició de La TRAMa, el concurs en línia de relats col·lectius obert a totes les persones usuàries del tramvia.

Enguany, els escriptors i escriptores que col·laboraran iniciant els 15 relats són Manel Baixauli, Mireia Calafell, Carlota Gurt, Iván Ledesma i Care Santos. Cada autora escriurà un primer paràgraf i, a continuació, l’equip de 10 co-autors seguirà el fil fins a resoldre el relat. Un cop finalitzi el concurs, un jurat qualificat escollirà la narració i l’equip guanyador rebrà tres targetes de transport T-Usual per a la Zona 1, tres mesos de subscripció gratuïta al diari ARA, un val de 50 € per la llibreria Ona Llibres de Pau Claris, 94, i un curs d’escriptura de 20 hores del Laboratori de Lletres amb l’Alba Dalmau. Però la participació també té premi! Totes les persones participants rebran una targeta de transport T-Casual per a la Zona 1; tres mesos de subscripció gratuïta al diari ARA i un taller d’escriptura del Laboratori de Lletres de 2 hores amb Alba Dalmau.

Els requisits per a participar són: ser major d’edat, tenir disponibilitat per a redactar el relat en línia del 3 al 31 de maig, i que el tramvia aparegui com un element més de la narració, sigui de manera directa o indirecta.

Si necessites inspiració per aquest Sant Jordi (i per La TRAMa!), et recomanem els últims llibres dels autors participants:

Ja et pots inscriure al concurs de relats en línia La TRAMa 2021! Molta sort!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.