El poder de la paraula arriba amb Barcelona Poesia

Considerem poesia la manifestació de la bellesa mitjançant les paraules. Ens agrada gaudir-la en un recital, ja que sentim proximitat amb l’artista, però aquesta proximitat també la podem sentir malgrat que l’artista es trobi físicament lluny, com per exemple en un format digital. Les paraules, quan emocionen, ho fan en qualsevol lloc i en qualsevol moment. Per això, el festival Barcelona Poesia torna enguany amb una proposta lleugerament diferent de l’habitual.

Aquesta edició s’aposta per una programació molt més en línia que afavoreixi la participació de tothom. Tanmateix, les diferents entitats que participen ofereixen activitats presencials com recitals, concerts i debats que garanteixen el compliment de totes les mesures sanitàries i de seguretat. Així doncs, us recomanem les següents activitats de franc depenent del tipus de celebració: en línia o presencial.

Activitats online (al web de l’esdeveniment)

  • Roger Mas canta Verdaguer a la Vil·la Joana: fins al 18 d’octubre.
  • Tallers de poesia: fins al 16 d’octubre, a les 19 hores.
  • Finestres de poesia (recitals de poetes i poetesses internacionals): cada dia.

 

Activitats presencials (imprescindible reserva prèvia al web):

  • Lliurament del Premi Jocs Florals de Barcelona 2020: dimecres a les 18 hores, al Saló de Cent de l’Ajuntament.
  • Mariola Membrives canta Lorca: dimecres a les 21 hores, al Jardí interior de la Casa de la Misericòrdia.
  • Taula Rodona – Què és un vers al segle XXI?: dijous a les 17 hores, al Verger del Museu Frederic Marès
  • Recital – Com una sospita de llum diumenge, diumenge a les 20 hores, al CCCB

 

Crea un punt de llibre per als teus poemaris!

Per a crear un punt personalitzat que acompanyi els llibres de lectura només caldrà un bitllet de transport ja utilitzat, pintar-lo amb aquarel·la blanca i un cop sec, fer un dibuix amb aquarel·les de colors. Una obra d’art perfecta!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.