La Rambla, de flor en flor

No cal que arribi la primavera ni que sigui Sant Jordi per omplir els carrers de flors. Avui mateix, i fins demà, pots gaudir de la bellesa efímera dels seus colors i aromes a La Rambla. És la Festa del Roser, l’esdeveniment anual que engalana diversos espais de La Rambla per commemorar la festivitat de la Mare de Déu del Roser.

La celebració, que enguany arriba a la 58a edició, s’ha adaptat als nous temps i ha reduït la proposta, centrant-la en 3 activitats completament segures per a totes les persones que participin:

 Una flor un desig

Aquest projecte té com a objectiu crear una figura amb flors de forma col·laborativa. Situada al Palau de la Virreina (La Rambla, 99), totes les participants reben una rosa blanca, en dedicació a les persones que treballen a la sanitat, i la dipositen a la figura mentre pensen un desig.

La Rambla en flor

Façanes, balcons, monuments, atraccions i paviments són els suports artístics d’aquesta exhibició de flors, especialment, de roses. En total, 14 espais i 2 jardins s’han decorat en un itinerari des de la plaça Catalunya (centre comercial El Triangle) fins a Drassanes (taquilla de les Golondrines). Recomanem visitar la reproducció floral del mosaic de Joan Miró (La Rambla, 71). Vés amb compte de no trepitjar-la, perquè està situada al paviment!

Visites a espais oberts

Quantes vegades has passejat per La Rambla admirant les façanes dels edificis? Doncs ara, també podràs descobrir el seu interior gràcies a la iniciativa de portes obertes. Totes les visites i activitats són gratuïtes, però cal inscripció prèvia al web:

  • Visita guiada al Teatre Romea (demà, a les 16:30 h i a les 17 h)
  • Recital de Chanson Française a la Biblioteca del Gòtic- Andreu Nin (demà, a les 18.30 h)
  • Museu de l’Eròtica (demà, de 17 h a 19 h)
  • Fundació Enric Miralles (demà, de 10 h a 19 h)
  • Exposicions de La Virreina Centre de la Imatge (fins al 18 d’octubre)

I si et dius Roser, estàs de sort! Doncs tindràs entrades gratuïtes al Teatre Poliorama!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.