La cultura no s’atura, nova temporada a l’Auditori

La cultura es transforma! És el cas de l’Auditori, el qual gràcies als més de 40.000 metres quadrats i capacitat per a més de 2.000 persones, pot seguir oferint actuacions d’alt nivell amb totes les mesures de seguretat. Amb la distribució de gel hidroalcohòlic, distància de seguretat entre seients, l’ús de mascaretes, la supressió de pauses i l’obertura d’entre 30 i 60 minuts abans del concert s’evitaran aglomeracions i es reduirà el moviment de les persones a les sales.

Així doncs, a partir del 17 de setembre l’Auditori (parada de TRAM Teatre Nacional de Catalunya – línia T4) engega una nova temporada musical. Comença amb la primera Biennal de Quartets, amb el Quartet Casals i altres bandes reconegudes com Diotima, Dalia, Marmen i Cosmos. A continuació, arribarà l’esperada Festa de la Mercè amb les actuacions de la Banda Municipal de Barcelona (23 de setembre a les 20.45 h) i l’OBC (26 de setembre, a les 20.45 h), dues formacions residents a l’Auditori. Ambdós concerts se celebraran, com ja és tradició, de franc a la Seu del Districte de Sant Martí (parada Can Jaumandreu – línies T5 i T6).

Durant aquests mesos es podrà gaudir d’actuacions diverses, des de música clàssica fins a rock i amb l’actuació de bandes municipals, escoles, corals, i artistes de renom (consulta la programació completa i preus al web):

  • Carrascosa Llopis: White (dilluns, 12 d’octubre a les 20 h)
  • Nico Roig (dissabte, 17 d’octubre a les 19 h i a les 21 h)
  • Morente & Roach (dissabte, 24 d’octubre a les 21 h)
  • Joana Gomila: Paradís (divendres, 30 d’octubre a les 21 h)
  • Mireia Farrés i Mercè Hervada (dimecres, 16 de desembre a les 20)

Un dels concerts més interessants i sorprenents és Apropa’t a la Banda (dimarts 6 d’octubre i dimecres 7 a les 18 h), una sessió inclusiva i adaptada per a persones que prefereixen gaudir de música i il·luminació suaus i relaxades.

Mou-te al ritme de la música amb un 15% de descompte per La Mercè, fins al 24 de setembre amb el codi MERCE20. I si després d’escoltar música la vols admirar, del 23 al 27 de setembre tens accés lliure al Museu de la Música, on s’exhibeixen més de 500 peces i 10.000 documents sonors.

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.