Una Barcelona de foto!

TRAM et pot portar a diversos indrets culturals molt interessants com la Torre de la Creu, a Sant Joan Despí, o a fer esport a la llera del riu Besòs. Però allà on no arriba, pots combinar amb altres transports o fins i tot, “teletransportar-te” des de casa. La fórmula és fàcil, només cal obrir l’ordinador i visitar Imatges Barcelona, el banc de més de 5000 imatges de la ciutat.

Aquesta opció és perfecta per visitar molts llocs alhora. En aquests moments pots estar a la platja, però en 10 segons gaudiràs de la festa major i a continuació, admiraràs la bellesa del tots els racons de Barcelona, com les seves vistes espectaculars des de Montjuïc o des del Carmel.

Aquest projecte és el resultat de diversos anys retratant espais i persones, habitualment per encàrrec de serveis municipals, com per exemple, el Servei de Neteja. Durant l’estat d’alarma també s’ha aprofitat per fotografiar la ciutat buida i crear aquest arxiu disponible per a tothom.

La recerca d’imatges es pot realitzar o bé, per paraules, com “jardí” (val la pena consultar la instantània de l’ou com balla), o bé, navegant per les diverses categories, a destacar “Vistes de Barcelona” o “Desconfinament”. Un cop s’accedeix a la visualització de la fotografia sabràs exactament on s’ha produït, ja que totes les imatges s’han geolocalitzat per conèixer la seva ubicació.

Una de les categories més especials és la dels Serveis Públics Covid-19 la qual mostra el dia a dia de totes les professionals del sector de la salut i els comerços essencials.

Dona una ullada a la nostra selecció:

  • Mercè 2013. Capgrossos per davant del Mercat del Born, d’Antonio Lajusticia Bueno. Troba la imatge per les paraules clau “gegants”, “festa major” o “mercats”

  • Vista nocturna de Barcelona de muntanya a mar amb l’Eixample i la Torre Glòries, d’Antonio Lajusticia Bueno. Paraules clau “torre”, “vistes de Barcelona”.

  • Un operari d’una empresa de serveis de neteja opera una llança d’aigua a pressió per desinfectar els contenidors, d’Isaac Planella. La imatge apareix amb la recerca de les paraules “neteja”, “contenidors”, “covid”

  • Vista aèria de l’Hospital de Sant Pau, d’AL PHT Air Picture TAVISA. Paraules “modernisme”, “hospitals”.

T’animem a fer una recerca i ens comentis quines són les teves imatges preferides o les que t’han sorprès més!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.