La música del Cruïlla XXS sona a l’escenari TRAM

Un any més TRAM et porta al festival Cruïlla! Enguany, s’ha reconvertit en el Cruïlla XXS, un esdeveniment en petit format amb més concerts que mai. Els escenaris s’han traslladat a diferents espais emblemàtics de Barcelona, com el Museu del Disseny HUB, els jardins del Teatre Nacional de Catalunya, el Recinte Modernista de Sant Pau o el Camp Nou. Més concerts i més espais!

És precisament en el Museu del Disseny HUB (parada Glòries – línies T4, T5 i T6) on es troba l’escenari patrocinat per TRAM, programant durant tot el mes de juliol (a les 21 hores) diferents concerts de música urbana, fresca, actual, i, de vegades, reivindicativa:

 • Avui, dia 10: Fuego Squad
 • Demà, dia 11: Lil Moss & Friends
 • Diumenge, dia 12: JaviRoyo i Perotútehasvisto
 • Dijous, dia 16: Mireia Ruiz i Siria DJ
 • Divendres, dia 17: Fuego Squad
 • Dissabte, dia 18: Kyne, Maria Sioke, Juicy BAE i Hello Sasy DJ SET
 • Diumenge, dia 19: Mireia Ruiz i Perotútehasvisto
 • Dijous, dia 23: Lyone i DJ Amable
 • Divendres, dia 24: Lildami
 • Dissabte, dia 25: Rizha
 • Diumenge, dia 26: Lyone i Perotútehasvisto

I la cultura urbana no només és música, l’art mural també ocupa un lloc molt important a l’escenari TRAM. El projecte ‘Art al TRAM’ d’art urbà ambienta l’espai de l’escenari TRAM amb imatges de la primera intervenció a la parada Cornellà Centre (línies T1 i T2) de la mà de l’artista Mur0ne.

A prop del Museu del Disseny, el Teatre Nacional de Catalunya (parada Teatre Nacional de Catalunya – línia T4) acull una selecció d’actuacions de música clàssica i cantautors catalans (a les 21 hores):

 • Demà, dia 11: 80’s Symphonic (Orca)
 • Diumenge, dia 12: Cris Juanico
 • Dijous, dia 16: Dorantes
 • Divendres, dia 17: Èric Vinaixa
 • Dissabte, dia 18: Quico Pi de la Serra
 • Diumenge, dia 19: Pau Riba
 • Dijous, dia 23: Els musicals d’Albert Guinovart
 • Divendres, dia 24: Gerard Quintana

Com a novetat, el Trambaix també et portarà als concerts d’aquesta edició. Baixant a la parada Palau Reial (línies T1, T2 i T3) el Camp Nou celebrarà per primera vegada un cicle de concerts (a les 20.45 hores):

 • Divendres, dia 17 i dijous, dia 23: Sopa de Cabra
 • Dissabte, dia 18: Nil Moliner
 • Dimarts, dia 21 i dimecres, dia 22: Ismael Serrano
 • Divendres, dia 24: Fuel Fandango
 • Dissabte, dia 25: León Benavente
 • Diumenge, dia 26: Michael League (Snarky Puppy) & Friends
 • Dimarts, dia 28: Blaumut
 • Dimecres, dia 29: Novedades Carminha
 • Dijous, dia 30: Viva Suecia
 • Divendres, dia 31: Els Amics de les Arts

Consulta tots els espais, concerts, i tiquets al web del festival.

Per garantir la seguretat de les persones assistents totes les actuacions tenen un aforament màxim de 400 persones i és obligatori l’ús de la mascareta. Cantar, ballar (sense sortir de la localitat assignada) i gaudir està totalment permès i de fet, és molt recomanable la seva pràctica!

Aquest mes de juliol, 30 dies de música i altres espectacles per gaudir com sempre del Cruïlla d’estiu! I si tens sort, pots anar de franc, ja que cada dimarts TRAM sorteja entrades dobles per assistir als concerts de la setmana. Segueix l’Instagram de TRAM i participa!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.