Activitats 100% divertides per a infants i joves

És estiu, moment de sortir, anar a la platja o la piscina, i fer activitats divertides per a passar-ho bé. I, si també aprenem noves coses, millor que millor!

Durant els mesos de juliol i agost, els diferents equipaments de Barcelona han programat gairebé 200 activitats gratuïtes. És la iniciativa 100% Estiu, creada amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats dels infants i els joves, i afavorir la conciliació de les seves famílies.

Així, els companys i les companyes d’escola podran retrobar-se o bé, fer amics nous, mentre participen en propostes educatives, creatives i d’esbarjo, a les quals arribar en transport públic, i a algunes, en TRAM:

  • Tardes esportives: activitats, proves i jocs esportius. Els dimecres de 18 h a 20 h, a l’institut Bernat Metge (parada Besòs – línies T5 i T6).
  • Gimcana a Les Corts a través de WhatsApp: proves tecnològiques per redescobrir els edificis, escultures, parcs i places del barri. El dilluns 13 de juliol a les 17.30 h, a la plaça Comas (parada Maria Cristina – línies T1, T2 i T3).
  • Cluedo de l’Eixample: adaptació d’aquest joc per a conèixer els serveis del barri. El dimecres 8 de juliol a les 17 h, al Parc de l’Estació del Nord.
  • Gimcana virtual: joc de pistes i proves sobre els barris de Barcelona. El dilluns 13 de juliol a les 17.00 h, a distància.

Pots consultar totes les activitats i fer la inscripció prèvia a màxim 5 activitats, al web de la iniciativa.

A més a més, tant si ja s’ha arribat al límit d’inscripció com si es prefereix gaudir d’altres activitats lúdiques o culturals, els patis escolars i les biblioteques també restaran obertes per a tota la família:

  • Patis escolars: tots els districtes obriran el pati d’una escola durant els mesos de juliol i agost, en horari de 17.30 a 20.30 hores. Abans d’accedir a l’espai s’haurà de facilitar les dades personals dels participants i desinfectar les mans amb solució hidroalcohòlica.
  • Biblioteques obertes: la programació es dirigirà a públic jove i adult, amb activitats centrades en la lectura, la ciència i la tecnologia. Com per exemple clubs de lectura, tallers d’expressió literària o trobades en línia sobre la literatura i la música (consulteu la programació i les inscripcions al web).

Aquest estiu serà 100% diversió!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.