#L’OrgullNoS’Apaga, el Pride se celebra a distància

El 28 de juny és una data destacada al calendari per reivindicar el respecte a la diversitat i donar visibilitat al col·lectiu LGTBI. L’acció més esperada és la celebració del Pride, la manifestació que reuneix a milers de persones arreu del món i, especialment, a Barcelona, ciutat molt compromesa amb la comunitat.

Enguany, se celebra i reivindica d’una forma diferent però igual d’efectiva: a través de les xarxes socials i la televisió. Fins al dissabte 27 de juny, s’han programat diverses taules rodones que tracten el present i el futur del col·lectiu en tots els seus àmbits:

  • 23 de juny: Famílies diverses, famílies homoparentals, menors trans, etc.
  • 24 de juny: Esports i cultura en el col·lectiu LGTBI.
  • 25 de juny: Vulnerabilitats de les persones LGTBI.
  • 26 de juny: LGTBI-fòbia en temps de confinament.

Tots els debats comencen a les 19 hores i es podran seguir en directe per Betevé i a les xarxes socials de Pride Barcelona.

El dissabte, la manifestació Pride es trasllada a les llars per celebrar-se a distància. A les 22 hores es retransmetran pels mateixos canals entrevistes, actuacions i col·laboracions. Tothom ho podrà celebrar amb la família i amics des de casa (tenint cura i seguint les normes de seguretat) i podran donar visibilitat a través de les xarxes socials amb el hashtag #PrideBCN2020.

TRAM, com és habitual, dóna suport al col·lectiu fent difusió del Pride i del cicle de cinemaShoga” que ha programat el Centre LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona. En aquesta edició es vol donar veu a la diversitat sexual i de gènere a l’Àfrica, amb 6 pel·lícules que expliquen les vivències d’aquestes persones a Kenya, Ruanda, Lesotho, Tunísia i Marroc. El cinema és un altaveu perfecte per expressar i exterioritzar la realitat de la comunitat, per això, la plataforma de cinema en línia Filmin col·labora oferint 5 títols de temàtica LGTBI de franc. Només cal accedir al web de l’esdeveniment i obtenir el codi per accedir al catàleg.

Aquest any #L’OrgullNoS’Apaga

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.