Escapa de l’avorriment amb els Escape Room virtuals

Barcelona i diversos municipis de l’àrea metropolitana gaudeixen aquest cap de setmana d’un pont festiu: la segona pasqua, celebrada el dilluns 1 de juny. Això permet doncs, tenir més temps lliure per a les aficions o altres activitats, aprofitant ara que els dies i la llum natural s’allarguen i fa bon temps.

Una opció fantàstica és gaudir de l’exterior, fent una passejada o esport, però a la tornada, per divertir-se amb alguna activitat diferent i original, us proposem fer un Escape Room. És un joc d’aventura i enginy que consisteix a resoldre un enigma durant un temps limitat, mitjançant diverses proves, com puzles i endevinalles. Habitualment es realitza en un espai tancat i, en resoldre l’enigma (o finalitzar el temps) “s’escapa” del recinte.

És un joc molt divertit i és ideal per a tota la família, però sobretot, agradarà a infants. Així doncs, aquests són els Escape Room gratuïts i en línia que us recomanem per a fer aquests dies:

  • Vacuna Covid (durada 45 minuts): Mitjançant la resolució de problemes matemàtics i continguts de llengua dirigits a estudiants d’ESO, s’haurà de trobar la vacuna del virus i traslladar-la amb èxit fins al Ministeri de Sanitat.
  • Hora 26 (sense límit de temps): El doctor Arribia ha arribat del futur però no pot tornar perquè la màquina del temps s’ha espatllat. La primera pista comença amb un vídeo a Youtube i, si s’aconsegueixen resoldre les diverses proves, la màquina del temps tornarà a funcionar i el visitant del temps tornarà a la seva època!
  • Apocalipsi Higiènic (sense límit de temps): És l’any 2043 i la moneda actual és el paper higiènic, tot i que s’ha convertit en un article de luxe només a l’abast de les persones més poderoses. Els participants hauran d’aconseguir un palet de paper higiènic per convertir-se en milionaris.
  • Malèvoles de Disney (durada 30 minuts): Destinat a infants a partir de 7 anys, s’hauran de resoldre els diferents enigmes i recuperar les 6 claus, que restauraran la bondat en un món regnat per Mickey.

Tant si es resol el joc com si no, el més important és participar i passar una bona estona!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.