Amb TRAM, viatja arreu del món

Durant aquests mesos hem fet tota mena d’activitats a casa: esport, manualitats, hem gaudit obres de teatre o circ i, fins i tot, hem pogut fer un trajecte virtual en tren. Amb el bon temps ve de gust fer una escapada i visitar alguna ciutat o un indret, però malauradament això haurà d’esperar un temps. Ara bé, com les noves tecnologies no tenen límit, podem viatjar ara mateix a través dels nostres dispositius.

A on et ve de gust viatjar? Roma, París, Tòquio? Pràcticament podem visitar qualsevol racó del món. L’única limitació és que Google (l’empresa responsable d’aquest projecte) hagi fotografiat el lloc, per tant, algunes zones d’Àfrica i Orient Mitjà, així com la Xina o l’Antàrtida no es poden visitar.

Puja a l’avió del TRAM que anem de viatge!

  • Torre Eiffel (París): Probablement un dels monuments emblemàtics que tenim més a l’abast, però que mai ens cansarem d’admirar.

  • Coliseu i Arc de Constantí (Roma): Visitem l’amfiteatre més gran i famós de la història

  • Partenó (Atenes): Un viatge de més de 2400 anys al temple dedicat a la deessa Atena.

  • El Tresor de Petra (Jordània) excavat a la pedra és una de les 7 meravelles del món.

  • Times Square (Nova York): Aquesta és una visita imprescindible a la ciutat que mai dorm. Continuant a mà esquerra, per la setena avinguda, arribarem a Central Park.

  • Alcatraz (San Francisco): La presó més famosa del món, té, també, la millor vista a la badia de San Francisco.

  • Crist Redemptor (Brasil): Amb Rio de Janeiro als peus, l’escultura, de 30 metres, impressiona molt més.

  • Tòquio (Japó): Viatjar a Tòquio és com si canviéssim de planeta. A quin lloc millor que aquest poden existir centenars d’edificis dedicats als videojocs i a la tecnologia?

  • Òpera de Sidney (Austràlia): L’edifici més conegut de Sidney, són en realitat 3 edificis amb diferents sales de concerts.

T’agradaria visitar un altre lloc? Explica’ns quin!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.