Activitats familiars amb el “Tibidabo des de casa”

Passar el dia en un parc d’atraccions és una de les activitats més divertides que hi ha quan fa bon temps, i sobretot, quan també inclouen atraccions aquàtiques. El Parc d’atraccions del Tibidabo, a banda de tenir jocs d’aigua, d’adrenalina i de por i, per tant, satisfer a tots els públics, gaudeix a més a més de les millors vistes a Barcelona.

Com actualment, cap parc pot obrir les seves portes ni nosaltres podem fer visites, s’ha enginyat la millor manera de participar sense sortir de casa: amb activitats en línia!

Les propostes que s’ofereixen a la seva pàgina web són molt diverses: aprendre globoflèxia, crear titelles, construir un vaixell pirata amb peces LEGO… activitats per a totes les edats i tots els interessos, amb l’objectiu de fer partícip a tota la família:

  • Contes: Els elefants mai no obliden i Oh, oh, la pilota!, són dos contes dirigits als més menuts de la casa.
  • Espectacles: Teatre de titelles dirigit per la companyia de titelles Herta Frankel.
  • Manualitats: Una de les seccions més divertides on crear diferents objectes: titelles, un bloc de notes personalitzat, una garlanda de roses per a decorar la llar, i fins i tot, crear l’arbre genealògic. Activitats ben originals per a totes les edats.
  • Màgia: A qui no li agrada la màgia? El Dr. Fly ensenyarà diversos trucs per a iniciar-se en aquest món.
  • Activitat física: Ara és el torn d’activitats esportives. Destaquem els exercicis d’acro-ioga, l’esport que combina el ioga amb acrobàcies senzilles.
  • Activitats educatives: També hi ha espai per activitats de construcció i educatives, com per exemple, aprendre les lleis de la física utilitzant el funcionament i mecanisme de les atraccions.
  • Receptes de cuina: Per últim però no per això és menys important, aprendrem receptes originals i saludables, com les broquetes de fruita o les mini truites de verdures fetes al microones!

Quan hàgiu participat en totes les activitats, us recomanem relaxar-vos al sofà visualitzant el següent espectacle, d’un altre parc d’atraccions molt conegut: el de Disneyland Paris, que ha compartit al seu canal de Youtube l’espectacle de comiat amb els clàssics de Disney. Que el gaudiu força!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.