Viatja a la cabina d’un tren

Passatgers, pugin a bord del tren, estem a punt de sortir! De la mateixa manera que des de casa podem veure una obra de teatre en directe, visitar un museu passejant per les diferents sales o fer un pícnic, també podem anar en tren.

Viatjar sobre les rodes d’un tramvia o un tren té un gran avantatge: gaudir de tot allò que hi ha a la superfície, com els paisatges, la gent, les botigues, i fins i tot, podem passar per alguns punts d’interès! Per exemple, el Museu del Disseny o els Encants (línies T4, T5 i T6).

Així doncs, avui tenim l’ocasió de seure a la cabina i viatjar entre muntanyes, ciutats i boscos del Japó i Suïssa fins a arribar a Hogwarts, l’escola de màgia més famosa del món:

Un viatge entre Hokunō i Mino-Ōta, dues ciutats del Japó. El que el fa més curiós, és veure com canvia el temps a mesura que el tren avança. Sortirà amb neu i pluja, i arribarà amb un cel gairebé blau.

 

Fem un salt fins a Suïssa. El Brienz Rothorn Bahn és el tren de vapor que circula a una major altitud del món, arribant a la cima del Rothorn situat a 2.244 metres.

 

Travessem Suïssa pels Alps fins a arribar a Itàlia. Un viatge meravellós, que enlluerna amb la magnitud de les muntanyes i la bellesa dels llacs.

 

Visitem Escòcia a bord del Jacobite, el tren preferit dels fans de Harry Potter, ja que és el mitjà de transport utilitzat per arribar a Hogwarts. En realitat, hi ha dues úniques coses fidels a la saga de pel·lícules. Per una banda, l’exterior del tren, d’estètica similar, i per l’altra el trajecte que fa pel viaducte Glenfinnan. De fet, és un indret tan conegut, que moltes persones diàriament esperen a diversos metres del pont per veure el Jacobite passar.

Viatjar des de la nostra pantalla és molt pràctic. Si el relaxament arriba al punt d’adormir-nos, no passa res! Només caldrà tornar a activar el vídeo i seguirem en marxa!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.