Teatre inèdit i creatiu al Kinètic 2020

Arriba Kinètic 2020, el cicle d’arts escèniques anual organitzat pel Centre Cívic Parc Sandaru (parada Marina – línia T4 de TRAM). És un cicle diferent i particular, ja que està format per artistes tant professionals com semiprofessionals que durant vuit mesos s’han format i preparat la funció a les instal·lacions del centre.

Cada any, durant el mes de setembre, s’obre la convocatòria dirigida a artistes de qualsevol disciplina que vulguin desenvolupar un nou projecte. Les condicions per a participar són que el projecte proposat sigui inèdit i original, que tinguin disponibilitat per assajar i que estrenin la funció al centre cívic.

A l’edició d’enguany s’han seleccionat els 5 projectes més interessants d’entre les 60 propostes rebudes. Són formacions grupals o individuals que han pogut preparar l’espectacle a les sales d’assaig, han rebut una masterclass conduïda per expertes en comunicació i organització d’espectacles i una ajuda econòmica de 700 € per a material.

Aquest mes (21 de febrer a les 20.30 h), l’espectacle que s’estrena és Ya, ya de R’art un thriller dramàtic amb pinzellades d’humor sobre la vida en família.

El pròxim mes (13 de març a les 20.30 h), serà el torn d’El silenci dels telers de Maria Casellas, una adaptació teatral de la novel·la d’Assumpta Montellà, que dóna veu a les treballadores de les fàbriques tèxtils al segle XX.

L’estrena de cada formació artística se celebra mensualment fins al maig, i la recaptació econòmica s’ofereix als artistes com a retribució pel seu espectacle. Les entrades (5 €) es poden reservar al taulell o trucant al 933090635.

En el marc d’aquest cicle també s’han programat 3 activitats gratuïtes relacionades amb les arts escèniques:

  • Taller: Què compartim a la sortida del teatre? (dilluns, 10 de febrer a les 19 h).
  • Assaig obert de l’obra: “El silenci dels telers” (dimecres, 4 de març a les 18 h).
  • Taller: Mindfulness amb referències de l’obra “Un lugar mejor”. (dimecres, 6 de maig a les 19 h).

Podeu consultar la programació completa de funcions al web.

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.