Concurs de Dones Monologuistes

L’art no entén de gèneres ni fronteres, malgrat que al llarg de la història els principals referents artístics, generalment, han estat homes. L’humor no ha estat una excepció, però en l’actualitat sí que trobem figures femenines d’èxit: l’Eva Hache, la Sílvia Abril o l’Ellen DeGeneres (Estats Units). I és que escoltar un bon monòleg d’humor té molts avantatges: el riure estimula el cervell, redueix l’estrès, ajuda a relaxar, i en definitiva, fa feliç!

Aquest divendres a les 21 h, al Centre Cultural La Farinera del Clot (parada de TRAM La Farinera – línies T5 i T6) hi ha una molt bona ocasió per riure i ser feliç, ja que se celebra la final del 6è Concurs de Dones Monologuistes. En l’espectacle, 6 dones tindran un objectiu clau i imprescindible: divertir la gent i aconseguir el seu vot. El públic serà l’encarregat de valorar l’actuació, amb un pes d’un 25% del total. El vot restant serà a càrrec d’un jurat professional, qui decidirà (o no) qui serà la monologuista guanyadora, i per tant, s’endurà un premi de 300 €.

La final serà conduïda i amenitzada per Impro Barcelona, una de les companyies més destacades de monòlegs d’humor improvisats.

El Concurs de Dones Monologuistes se celebra en el marc del Cicle de Dones Creadores Muses, un esdeveniment anual organitzat pel CC La Farinera del Clot i el Punt d’Informació i Atenció a les Dones de Sant Martí. La seva finalitat és la d’impulsar i donar visibilitat al talent de les dones creatives, les quals, històricament, han quedat relegades a un segon pla.

Les activitats destacades del cicle Muses 2020 que recomanem són les següents:

  • Arts escèniques Akelarre, per The Feliuettes – El Maldà, divendres 7 de febrer a les 21 h (reserva al web).
  • Xerrada La pintora, la musa i el transgènere, dimarts 4 de febrer a les 19 h.
  • Concert Companyes, per Joina, dissabte 8 de febrer a les 22 h (reserva al web).

Podeu consultar la programació completa d’aquest cicle gratuït al web.

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.