Taller de Nadal al Museu de les Aigües

Avui és el darrer dia d’escola per als infants, i, com per aquestes dates segurament ja han participat a casa en el muntatge del pessebre i el guarniment de l’arbre de Nadal, sabem de bona font que els encanten els jocs de treballs manuals. Si això significa a més, que s’hauran d’embrutar les mans, encara millor!

Així doncs, a partir de demà els infants poden tornar a viure aquest moment màgic. Però en aquesta ocasió, de ben segur que serà diferent. Al Museu de les Aigües es proposa dissenyar un pessebre amb materials 100% reciclats i sostenibles. És un muntatge molt original que aportarà bones idees a les famílies i esperem que incorporin algunes el pròxim any.

Per exemple, s’hauran de dissenyar totes les figuretes a mà, retallant i pintant. Els paisatges també s’hauran de recrear amb tants detalls com es vulgui: rius, pous, molins. De fet, aquests elements són especialment importants, ja que l’aigua serà el nucli del pessebre (i la temàtica del Museu). Durant el seu recorregut, l’aigua viatjarà per tots els espais que s’hagin creat, amb un moviment atorgat gràcies a les bicicletes estàtiques que la impulsaran. Així, la proposta es converteix en una activitat familiar i col·laborativa que tant petits com grans podran gaudir posant el seu granet de sorra.

Cada dia (excepte els dilluns i el 25 i 1 de gener que el Museu restarà tancat), gràcies a la incorporació de noves peces creades, es podrà personalitzar el recorregut i mostrar una aparença lleugerament diferent. Per descomptat, peixos, vaixells i persones nedant a l’aigua no podran faltar!

L’activitat, que és gratuïta amb el preu de l’entrada (8 € general i 4 € reduïda), se celebrarà fins al 5 de gener. Recomanem aprofitar el primer diumenge de mes, quan hi ha entrada de franc, així com els descomptes de La ruta del TRAM. Per accedir fàcilment podeu agafar el Trambaix (parada Les Aigües – línies T1 i T2).

Construïm un pessebre en moviment!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.