#FEMHOFACIL per gaudir del trajecte en TRAM

Sabies que TRAM ha fet més de 29 milions de desplaçaments durant l’any 2018? És la xifra més alta des que es va posar en marxa el primer servei, el 2004. Com que cada any augmenta el nombre d’usuaris, és important per a tothom mantenir una conducta cívica que permeti gaudir d’un viatge plàcid.

Des de TRAM s’ha posat en marxa la campanya #FEMHOFACIL, que recomana diferents consells de comportament amb l’objectiu de garantir que tothom faci el seu trajecte còmodament.

Són gestos molt senzills que milloren l’accés de les persones als tramvies i a les andanes, així com afavoreixen una conducció més fluida:

  1. Deixar sortir abans d’entrar. L’accés al tramvia serà més àgil si primer facilitem la sortida.
  2. Distribuir-se al llarg de l’andana i dins del tramvia. D’aquesta manera s’eviten aglomeracions i s’accedirà més fàcilment.
  3. Entrar, facilitar el pas i validar. El tramvia entrarà en funcionament quan tots els usuaris hagin accedit, per tant, serà més ràpid si primer s’accedeix, i a continuació, es valida el bitllet.
  4. Agafar-se a les barres quan es viatja dret. Per evitar caigudes i viatjar de forma més segura.
  5. Plegar els seients abatibles si el tramvia va ple. Així s’optimitzarà l’espai i els usuaris viatjaran més còmodes.
  6. No entrar ni sortir després del senyal acústic. Per facilitar el tancament de portes i la posada en marxa del tramvia.

A banda d’aquests consells recomanables és important tenir en compte d’altres, com no fumar ni beure alcohol (tant a l’andana com al tramvia), escoltar música amb auriculars i posar un volum suau, respectar els seients reservats, o tenir cura de les instal·lacions i els tramvies.

Així, de ben segur que els usuaris i usuàries de TRAM tindrà una experiència de viatge ben tranquil·la i sense cap contratemps.

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.