L’equip TRAM participa en la XXIV Travessa ciclista

Un any més, i ja són 24, s’ha celebrat la Travessa de muntanya del Club Ciclista de Sant Joan Despí. L’itinerari de 67 kilòmetres, passa per camins forestals i carreteres fins a arribar a la muntanya de Montserrat, circulant per més de 12 municipis del Baix Llobregat, el Vallès Occidental i el Bages.

La ruta té una durada màxima de 8 hores i mitja, amb una hora màxima de pas per cada avituallament. Si un ciclista supera aquest temps, queda retirat del recorregut. En aquesta edició, de les 843 persones que havien començat la travessa, 743 l’han completat sencera, superant el nombre de l’any passat (721 ciclistes). Així doncs, es pot dir que la travessa cada any guanya més participants, els quals provenen de diferents punts de Catalunya i voltants, com Terol, Osca o Gorliz. En molts casos, aquests ciclistes arriben el dia abans de la sortida i fan el viatge d’anada i tornada en bicicleta per entrenar.

TRAM fa 5 anys que és un dels principals patrocinadors de la travessa, i els empleats participen en totes les edicions. Enguany, han estat 16 els que han participat i finalitzat la travessa, aconseguint un molt bon temps. El Fran Mancha, l’Antonio Luna i el Sergio Palmero, han estat els tres ciclistes de l’equip de TRAM en arribar, amb un temps de 4 hores. L’Aleja Pajuelo, única representant femenina, també ha fet un gran paper, doncs ha finalitzat la dissetena en la categoria general… i tercera en la seva categoria!

Com a curiositat de la jornada, l’Humberto López, el director general de TRAM, també s’ha posat el mallot per participar en la categoria de veterans. De fet, gairebé tots els ciclistes de l’equip TRAM han competit en les categories superiors a 40 anys. I és que participar amb èxit en una travessa tan llarga implica molts anys d’entrenament i preparació.

Enhorabona a l’equip de TRAM que ha participat i per molts més anys de ciclisme!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.