En TRAM al Cicle Gaudí de cinema

El cognom Gaudí és conegut internacionalment com a referent de l’arquitectura, l’escultura o el disseny. Malgrat això, ha traspassat aquesta línia per identificar-se també amb el setè art, el cinema. És el cas dels Premis Gaudí, atorgats anualment als millors films produïts a Catalunya. El guardó, com no podria ser d’altra manera, fa al·lusió a una de les seves obres més reconegudes: les xemeneies de La Pedrera.

L’Acadèmia del Cinema Català és l’entitat que organitza d’aquests premis. També celebra fins al novembre el cicle Gaudí, un circuit de cinema mensual amb pel·lícules de producció catalana. L’objectiu és apropar el cinema català a la ciutadania, ja que de vegades, són pel·lícules que no es projecten als cinemes més comercials.

Alguns films que ja s’han projectat durant aquest any són Els dies que vindran, de Carlos Marqués-Marcet i 7 raons per fugir, d’Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras. En edicions anteriors també hi ha hagut lloc per títols més reconeguts i premiats, com ara Super López, Estiu 1993 o Un monstre em ve a veure.

Aquest mes d’octubre és el torn de La vida sense la Sara Amat, de Laura Jou, i durant novembre, es podrà veure Me llamo Violeta, de Marc Parramon i David Fernández de Castro. Un gran avantatge del cicle Gaudí és que arribarem ràpidament en TRAM a les següents sales:

Ateneu Adrianenc (parada Encants de Sant Adrià – línia T5)

  • La vida sense la Sara Amat: divendres, 18 d’octubre a les 20.30 hores.
  • Me llamo Violeta: divendres, 15 de novembre a les 20.30 hores.

Teatre Mercè Rodoreda (parada Bon Viatge – línies T1 i T2)

  • La vida sense la Sara Amat: dijous, 24 d’octubre a les 20.00 hores.
  • Me llamo Violeta: dijous, 21 de novembre a les 20.00 hores.

Sala del Cinquantenari de l’Ateneu (parada Rambla de Sant Just – línia T3)

  • La vida sense la Sara Amat: dissabte, 26 d’octubre a les 18.00 hores.
  • Me llamo Violeta: dissabte, 23 de novembre a les 19.00 hores.

Totes les sessions són a preu reduït (entrada general 4,5 € i descomptes per a col·lectius). Hi ha més de 52 poblacions arreu de Catalunya que programen aquest cicle, podeu consultar el llistat complet al web.

Com a curiositat, aquests films també poden ser candidats als pròxims Premis Gaudí, celebrats al gener. Així que potser ens trobem al davant de la millor pel·lícula, la millor protagonista femenina o la millor direcció!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.