TRAM Biblioteca Catalunya

Espais màgics per a practicar la lectura

Aquests dies de retorn a la rutina habitual, se’ns fa necessari recuperar aquelles aficions que molt probablement, hem deixat de banda durant les vacances. Una d’aquestes aficions, que ens allunya de l’estrès i ens aïlla del món per moments, és la lectura.

Ara bé, és millor la lectura en llibre electrònic o en paper? Realment no és tan important el suport amb el qual es llegeix, sinó com es llegeix. Dediques temps a la lectura i ho fas en un espai tranquil i relaxat? Doncs tant si la resposta és positiva com negativa, et recomanem diversos espais amb molt d’encant per a practicar aquest hobby tan saludable.

L’activitat Llegim al Jardí, de la Biblioteca de Catalunya (c. Hospital, 56), apropa per desena vegada consecutiva els jardins de Rubió i Lluch a tothom, per a gaudir d’un espai inspirador de lectura a la fresca (de dilluns a divendres, fins octubre, de 10.30 h a 14.00 h i de 15.00 h a 19.30 h, novembre fins a les 18 hores). Hi ha un servei gratuït de préstec de llibres, revistes, i premsa diària per a socis i no socis de la Biblioteca. I si una persona s’estima més portar el seu llibre per llegir, també és benvinguda!

Arreu de Barcelona i l’àrea metropolitana també existeixen llocs poc concorreguts i, fins i tot, diríem que desconeguts, per a practicar el noble art de la literatura.

  • Parc del Centre del Poblenou (parada Fluvià – línia T4)
  • Jardins de la Vil·la Cecília (parada Maria Cristina – línies T1, T2 i T3)
  • Parc dels Torrents – Esplugues de Llobregat (parada Pont d’Esplugues – línies T1, T2 i T3)
  • Parc de Can Rigal – Hospitalet de Llobregat (parada Ernest Lluch – línies T1, T2 i T3)
  • Parc del Fòrum – Sant Adrià del Besòs (parada Fòrum – línia T4)

Sigui en el format que sigui, en aquests espais podràs llegir tranquil·lament títols editats enguany i lloats per la crítica, com Digues un desig, de Jordi Cabré; Sis nits d’agost, de Jordi Lara; La noia de la botiga de 24 hores, de Sayaka Murata; o El fibló, de Sílvia Soler.

Quin és el teu llibre preferit d’aquest any 2019? Esperem els teus comentaris!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.