TRAM Biblioteca Catalunya

Espais màgics per a practicar la lectura

Aquests dies de retorn a la rutina habitual, se’ns fa necessari recuperar aquelles aficions que molt probablement, hem deixat de banda durant les vacances. Una d’aquestes aficions, que ens allunya de l’estrès i ens aïlla del món per moments, és la lectura.

Ara bé, és millor la lectura en llibre electrònic o en paper? Realment no és tan important el suport amb el qual es llegeix, sinó com es llegeix. Dediques temps a la lectura i ho fas en un espai tranquil i relaxat? Doncs tant si la resposta és positiva com negativa, et recomanem diversos espais amb molt d’encant per a practicar aquest hobby tan saludable.

L’activitat Llegim al Jardí, de la Biblioteca de Catalunya (c. Hospital, 56), apropa per desena vegada consecutiva els jardins de Rubió i Lluch a tothom, per a gaudir d’un espai inspirador de lectura a la fresca (de dilluns a divendres, fins octubre, de 10.30 h a 14.00 h i de 15.00 h a 19.30 h, novembre fins a les 18 hores). Hi ha un servei gratuït de préstec de llibres, revistes, i premsa diària per a socis i no socis de la Biblioteca. I si una persona s’estima més portar el seu llibre per llegir, també és benvinguda!

Arreu de Barcelona i l’àrea metropolitana també existeixen llocs poc concorreguts i, fins i tot, diríem que desconeguts, per a practicar el noble art de la literatura.

  • Parc del Centre del Poblenou (parada Fluvià – línia T4)
  • Jardins de la Vil·la Cecília (parada Maria Cristina – línies T1, T2 i T3)
  • Parc dels Torrents – Esplugues de Llobregat (parada Pont d’Esplugues – línies T1, T2 i T3)
  • Parc de Can Rigal – Hospitalet de Llobregat (parada Ernest Lluch – línies T1, T2 i T3)
  • Parc del Fòrum – Sant Adrià del Besòs (parada Fòrum – línia T4)

Sigui en el format que sigui, en aquests espais podràs llegir tranquil·lament títols editats enguany i lloats per la crítica, com Digues un desig, de Jordi Cabré; Sis nits d’agost, de Jordi Lara; La noia de la botiga de 24 hores, de Sayaka Murata; o El fibló, de Sílvia Soler.

Quin és el teu llibre preferit d’aquest any 2019? Esperem els teus comentaris!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.